Yksinkertaisempaa ihonhoitoa teineille ja aikuisille

Kaupallinen yhteistyö / Påre Skincare

Kun talossa on kaksi teini-ikäistä, alkaa ihonhoito olla lähes koko perhettä koskettava juttu. Olen testannut muutaman viikon ajan uutta suomalaista yksinkertaista Påre Skincare ihonhoitosarjaa, johon vielä viime vuoden puolella kuului ainoastaan kaksi tuotetta, Puhdistusgeeli ja Kosteusvoide. Nämä tuotteet sopivat kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Påre Skincaren tavoitteena on, että itsestään huolehtiminen ei edellytä lukuisia purkkeja vaan ihonhoito voi olla yksinkertaista ja selkää, samalla myös laadukasta. Tämä sopii meidän perheelle paremmin kuin hyvin. Jos jokainen tuo erilaisia kasvojen putsareita kylpyhuoneeseen, on säilytystilat pian käytetty. Sen vuoksi tavoitteenani onkin ollut löytää tuotteita, jotka sopisivat mahdollisimman monelle meistä. Tässä on hyvä esimerkki sellaisesta tuotteesta, joka toimii kuopusta lukuunottamatta meille kaikille. Ihonhoidon tulee olla niin yksinkertaista, että toisinaan kiireisessäkin arjessa sille riittää aikaa eikä se vie liikaa resursseja.

PÅRE Skincare

Påre Skincare -sarjan teho perustuu luonnostakin löytyviin hedelmähappoihin, jotka uudistavat ihoa. Puolukan ja vihreän teen antioksidantit suojaavat ihoa. Aloe Vera rauhoittaa ihoa ja koivusta saatava ksylitoli  hyaluronihapon kanssa kostauttaa ihoa. Mehiläisvaha ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Minun herkästi ärtyvä ihoni on tykännyt sekä puhdistusgeelistä että kosteusvoiteesta ja iho tuntuu hoidon jälkeen todella pehmeältä. Uusia tuotteita kokeillessani aloitan aina hyvin varovasti ja vasta parin viikon satunnaisten käyttökertojen jälkeen uskallan siirtyä kokonaan uusien tuotteiden käyttäjäksi. Tämän sarjan jäljiltä iho on rauhallinen ja sileä. Kosteusvoide sopii myös silmänympäryksien ja kaulan iholle, joten yksi ainoa kosteuttaja oikeasti riittää.

PÅRE Skincare

Tuotteet valmistetaan luomutehtaassa Helsingissä ja ne sisältävät raaka-aineita niin luonnonmateriaaleista kuin synteettisesti valmistetuista ainesosista. Jokainen raaka-aine on valittu harkitusti eikä tuotteissa ole mitään ylimääräisiä ainesosia. Sarja on nyt alkuvuodesta laajentunut kolmannella tuotteella, kuorintavoiteella. Påre Skincarella on parhaillaan menossa ystävänpäiväetu, jonka aikana saat yhden tuotteen ostaessasi toisen kaupan päälle.

PÅRE Skincare

Sen lisäksi, että haluan käyttää toimivia ja laadukkaita tuotteita, minulle tuotteiden visuaalisella ilmeellä on iso merkitys. Nämä tuotteet kelpaa jättää esillekin, sen verran tyylikkäästi niiden ulkoasu on toteutettu. Nyt kun olen todennut tuotteet hyviksi ja toimiviksi, ajattelin vielä puhdistusgeelin kylpyhuoneeseen perheen yhteiseen käyttöön ja saada purkkien määrää siellä edes hiukan pienemmäksi.

Tiedän, että teitä teiniperheitä on siellä ruudun toisella puolella muitakin ja minua kiinnostaisi tietää, onko teillä omat tuotteet käytössä jokaiselle vai oletteko löytäneet tuotteita, jotka toimivat sekä teineille että aikuisille?!

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihanat pakkaukset ainakin! Vaikuttaa kyllä kivoille tuotteille. ? Meillä ei vielä lapsilla ole tarvetta ihonhoidolle, mutta sitten kun tulee tarve voisi olla hyvä idea yhdet tuotteet mahdollisimman monelle.