Vuosipäivä

haapaiva

Täällä on vietetty tänään 13-vuotishääpäivää varsin arkisissa, mutta suloisissa merkeissä. Nyt hymyilyttää, sillä tajuttiin viimein ottaa viikonloppuna kahdenkeskeistä aikaa, eka kertaa remonttiprojektin aikana ja se jos joku herätteli huomaamaan, mikä aarre sitä omana onkaan. Parisuhteesta huolta pitäminen ei ole aina arjessakaan ihan yksinkertaista, mutta varsinkin tällainen remppaprojekti vaati veronsa myös parisuhteen osalta. Näiden viikkojen aikana on välillä tehty töitä rinnakkain, välillä ärjytty ja karjuttu, riideltykin ja kuitenkin koko ajan rakastettu. Kaksi kovapäistä saa välillä aikaan aikamoisia tahtojen taistoja, mutta kun pohjalla on luottamus toiseen ja lujasti rakkautta, uskaltaa sitä ottaa yhteenkin, kun tietää ettei tuo toinen mihinkään karkaa ja minun kanssa se haluaa olla. Yhdessä aikuiseksi kasvaminen ja oman polkumme etsiminen on kyllä hionut meistä sellaisen tiimin, että me pystytään vaikka mihin ja selvitään mistä vaan!

Ja ne hääpäiväjuhlallisuudet sitten; ne on toimitettu keittiössä, sillä nyt se saa kyytiä! Jos haluat nähdä, miltä keittiössä näytti tänään iltapäivällä ennen kuin tuo armaani alkoi heilua purkutyökalujen kanssa, kannattaa kurkata instaan… Säästetään juhlinnat sitten uuteen keittiöön!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Onnea hääpäivänä!

    Meillä oli 10. hääpäivä huhtikuussa, mutta läheisen kuolema vei ajatukset muualle, eikä juhlamieltä ollut oikeana päivänä. Jätimmekin juhlinnan yhteistuumin myöhempään. Toukokuun lopulla menimme paremmin mielin syömään hyvin.

  • Onneksi olkoon! Teillä on mahtava asenne yhteiselämään; luottamus ja rakkaus kun on vahvoja, uskaltaa olla myös eri mieltä. Meillä tulee kohta 14 vuotta täyteen. p.s ihana blogi.

  • Hääpäiväonnittelut! Tämä oli minusta kivasti sinulta sanottu ”…välillä ärjytty ja karjuttu, riideltykin ja kuitenkin koko ajan rakastettu.”

  • ai tekin! Voi että, meillähän on sitten ollut ihan täsmälleen sama hääpäivä. Myöhästyneet onnittelut ja ihanaa kesän jatkoa <3