Vuoden viimeiset hetket & Kiitos!

Vuoden viimeiset hetket on käsillä ja mieli alkaa kääntyä väkisinkin juhlamoodiin. Joka vuosi uudenvuodenaatto tulee yllättäen ja keksin aina, miten hauskaa olisi järjestää uudenvuodenjuhlat ja kutsua väkeä juhlistamaan vuoden vaihtumista. Joka kerta vaan olen auttamatta myöhässä… Ehkä joku vuosi vielä olen ajoissa liikkeellä ja järjestän kunnon kemut. Tai järjestän juhlat kaikille mattimyöhäsille, joilla ei ole vielä edellisenä päivänä mitään tietoa uudenvuodenaaton ohjelmasta! Tällä kertaa vietetään uudenvuodenaattoa aivan rauhallisissa tunnelmissa kotosalla ja saan ystävän perheineen kylään. Ehkä ilotulitus, parit omat pienet raketit, nachosalaatti, joulukarkkien jämät ja lasi kuohuvaa tekee tästäkin illasta juhlan.

uudenvuodenaatto

Löysin kaapista viirinauhan, jonka ripustin ruokapöydän ylle. Koska pakkauksesta oli jäänyt S-kirjaimet pois, vaihdoin tekstin englanniksi. Viirinauha tuo kivaa juhlafiilistä aattoiltaan! Tämä ilta mennään vielä melko jouluisissa tunnelmissa, mutta luulenpa, että huomenna on sopiva aika siivota joulu kokonaan pois. Meillä kuvattiin eilen joulua lehteä ja kirjaa varten, joten koitin välipäivien ajan pitää tiiviisti joulusta kiinni, jotta oikea tunnelma säilyisi. Joulumusiikki on kuitenkin jo siirretty Spotifyssa syrjään odottamaan ensi vuoden marraskuuta.

uudenvuodenaatto

Kelailin tänään mielessäni läpi vuotta 2017. Näin jälkikäteen katsottuna vuosi oli pääasiassa melko rauhallinen vailla suuria mullistuksia, mutta paljonhan sitä vuodessa ehtii tapahtua. Koostin Instaan mystoryn vuoden kohokohdista, joten käy kurkkaamassa se läpi, jos haluat nähdä, mitä kaikkea vuoteeni on mahtunut (ja jos jaksat, se on pitkä)!!

uudenvuodenaatto

Olen aivan häkeltynyt ihanista onnitteluista ja tsempeistä, joita olen saanut edellisen postauksen ja yrittäjäksi siirtymisestä kertomisen myötä. Mielettömän hienoa saada tällainen tsemppimäärä ja kannustus. Kiitos teille kaikille jokaisesta tykkäyksestä, kommentista ja viestistä! <3 Samalla kun vuoden viimeinen päivä päättyy, päättyy myös yksi vaihe elämässä ja on aika alkaa tavoitella omia unelmia. Huomisaamusta alkaen olen omillani niin hyvässä kuin pahassa. En voi sanoa, etteikö hirvittäisi, mutta pääasiassa jännittää pelkästään hyvällä tavalla!

//Onnellista ja ilon täyttämää uutta vuotta 2018!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.