Villamatto makuuhuoneeseen

villamatto makuuhuone

Makuuhuoneesta on jo nähty kuvia aika paljon, mutta ajattelin vielä näyttää, millaisen maton löysin omista varastoista makuuhuonetta pehmentämään. Mietin ensin tänne jotain pehmeää ja upottavaa, mutta oikeastaan tällainen pehmeä ja lämmin aito villamatto on vähintään yhtä kiva tänne. Pääasia, että jalan alla on jotain lämmintä, sillä laminaattilattia ei varsinaisesti kovin mukava ole aamulla ensimmäisenä paljaille varpaille. Mattohan on tuttu meidän vanhan kodin olohuoneesta parin vuoden takaa. Olohuoneessa mattoja oli kaksi vierekkäin, sillä koko ei mikään suurensuuri ole. Näistä matoista saan yhä usein kyselyä, mistä ne ovat, mutta niitä ei valitettavasti enää vuosiin ole ollut myynnissä. Aikoinaan ne Kodinykkösestä hankin, viimeisinä kappaleina hyvällä alennuksella.

villamatto harmaa

Täällä keittiöremontti etenee mukavaa vauhtia, enkä usko, että kovin montaa viikkoa joudutaan ilman keittiötä elämään. Nyt meillä on jo astiakaapin lisäksi uusi jääkaappikin. Niillä ei vielä kovin pitkälle pötkitä, mutta seinäpinnat on hyvällä mallilla, lattiakin on maalipintaa vaille valmis. Keittiöremontin edetessä on alkanut tuntumaan siltä, että keittiölstä tulee vielä parempi kuin kuvittelin! Ei vaan malttaisi odottaa lopputulosta… Se palkitsee varmasti!

Olen remontin ajan ollut aika huono bloggaaja, vaikka toisin toivoin. Olisi ollut kiva kertoa jokaisesta vaiheesta enemmän ja tarkemmin, mutta kun kaiken energian käyttää talon kimpussa, ei paukut tahdo riittää muuhun. Onneksi minulla on kuvamatskua paljon jemmassa, joten voin jälkikäteen sitten näyttää tarkemminkin, mitä tehtiin ja miten. Kommentteihin vastailut on samasta syystä jäänyt varsin vähälle, mutta vielä minä urakoin nekin ajantasalle, sillä arvostan todella jokaista viestiä, joka blogiin on jätetty. Kiitos siitä, että jaksatte kirjoitella, vaikkei vastausta aina kovin äkkiä kuulukaan. Olen myös unohtanut tai jättänyt kesken monia muita juttuja tässä kesän aikana, ei ihan ole ajatus kulkenut täysillä viime aikoina mukana ja jos teistä lukijoista jostakin tuntuu siltä, että joku asia on jäänyt kanssani kesken, ottakaa uudelleen vaan yhteyttä, sillä en tieten tahtoen ketään ole unohtanut. Kunhan viimeisin isompi rutistus, eli keittiö saadaan toimintakuntoon, tässä toivottavasti jää aikaa muullekin ja ehtii paneutua muihinkin tärkeisiin asioihin.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Näyttää kivalta! Itse tässä ajattelin että miten olet oikein saanut ylipäätänsä tänne niin paljon postauksia vaikka elättä remontin keskellä 🙂

  • No paljonhan sinä olet ehtinyt! Minulla jäi blogin kirjoittaminen muutamaan kertaan rempan aikana.onneksi sitä kovinta vaihetta ei kestänyt kuin kuukauden.. Mutta ei tosiaan ollut kuvausintoa eikä jaksamista. Jälkeenpäin olen miettinyt, että mitä sitten tein iltaisin miestä odottaessa? Mutta niin se aika vaan meni.. Tsemppiä loppurutistukseen! Keittiön valmistuminen on ihanaa!! Ja hatunnosto teille, jos kerran pärjäätte ilman keittiötä edes jonkin aikaa! Muutama viikko tuntuu jo mahdottomalta!

  • Matto tuo kivasti tilaan pehmeyttä ja kodintuntua. Mulla on myös muutama villamatto varastossa odottamassa oikeaa ja paikkaa ja fiilistä. Oliko teillä muuten verhot makuuhuoneessa?