Viikonlopun parhaat

Vaikka viikonlopulle suunniteltu lattiaprojekti siirtyi lähitulevaisuuteen, hyödynsimme sille varatun ajan ja laitoimme keittiötä muuten kuntoon ja päästiin kaappien järjestelemisessä pitkälle eteenpäin. Hienoa välillä ottaa aikaa kunnolla niillekin kotitöille, joille ei arkena oikein tahdo löytyä sopivaa saumaa.

Löysimme Brunolle hyvän hoitopaikan Ranskan matkan ajaksi. Kyllä paikallisissa fb-ryhmissä on vaan etunsa! Samaa kautta on löydetty aiemmin Oliverillekin vakiohoitaja; mukava teinityttö, joka viihtyy kissojen kanss

Ranskan matkaan on aikaa enää ihan hitusen yli kaksi viikkoa ja millään ei enää malttaisi odottaa, että pääsisi sulavien lumien aiheuttamasta loskasta ja kurasta edes hiukan lämpimämpään ja kuivempaan paikkaan. Ihanaa saada koko perheelle kunnon irtiotto arjesta ja viettää aikaa omalla porukalla ihan uudessa ympäristössä! Meidän loma on täysin omatoiminen matka, joten vielä pitää hiukan selvitellä reittejä ja paikkoja ennen matkaan lähtöä. Kuten arvata saattaa, nuorimmat laskee matkaan jo öitä!

Liityin kuun alussa paikalliseen uudistuneeseen kuntoklubiin ja olen päässyt aika kivasti jo treenaamisen makuun.  Kyllä kunnon liikunta vaan tuo kummasti tsemppiä ja voimia elämään! Viikon kun lopettaa treeniin, jää mukavan aktiivinen olo koko viikosta.

Tämä viikonloppu on ollut kyllä kunnon totaalinollaus työasioista! Tällaisen viikonlopun jälkeen jaksaa hyvin aloittaa maanantaiaamuna uuden viikon. Yltiöpositiivista tai ei, viikonloppu on ollut superkiva!

Kiitos ihanan aktiivisesta kommentoinnista edellisiin postauksiin! Taidan seuraavaksi laittaa viesteihinne vastaamisen aluille.

//Mikä sinun viikonlopussa on ollut parasta?

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Voi ihanaa reissua teille! Minulla on ihan kauhea matkakuume – ollut jo pitkään, mutta perheen miesväki ei ole innostunut reissailemaan. Ehkä kesällä saan houkuteltua kaikki jonnekin reissuun.

    Pieni pyrähdys tehtiin tosiaan viikonloppuna Helsinkiin. Siellä on aina mukava käydä, mutta en ehkä osaisi asua siellä…

    • Kiitos Suvi! Ihana kyllä päästä reissuun koko perheellä! 🙂 Tsemppiä sulle houkutteluun… jospa ne innostuisi! 🙂

  • Onpa teillä kauniin heleää ja keväistä, ja ihanat oksat tuossa maljakossa!

    Kivaa reissua teille, ei ole enää pitkä matka h-hetkeen! 🙂 Ranska on kyllä ihana maa, ja etelässä on niin oma tunnelmansa. Olen jo pitkään haaveillut sellaisesta kiertoajelusta, jossa kierrettäisiin Ranskan etelärannikkoa ja poikettaisiin ehkä Italiankin puolelle… No, se haave jääköön hamaan tulevaisuuteen…

    • Kiitos Maija! En ole koskaan käynyt Ranskassa, joten odotan kyllä reissua innolla. Meilläkin on tarkoitus piipahtaa Italian puolella samalla kun niin lähellä ollaan. 🙂