Viikonlopun ihanimmat

Viikonlopun ihanimpiin asioihin kuuluu ehdottomasti tämän kevään ensimmäiset omalta pihalta poimitut kukat sisällä maljakossa. Ihanaa on myös  aurinko ja vesisade, jotka vuorottelee; se tietää paljon vihreää. Ihanaa on rakkaan ystävän puhelu, joka muistutti, että pian päästään reissuun. Ihanaa on iloiset tyttäret, jotka ystävineen saa aikaan varsinaisen mekkalan, mutta hyväntuulisen sellaisen. Ihanaa, että ei ole pakko siivota jos ei huvita. Meillä on ihan riittävän siistiä nytkin, ja sitten ehtii siivoamaan kun tulee inspiraatio.

valkovuokot

Ihanaa, että uusi objektiivi odottaa postissa. Vaikka suunnittelin hankkivani uuden kameran, tajusin että ei se ole välttämätöntä. Ihanaa on konsertti-ilta, jonne suuntaan Friidan sekä parin ystävän kanssa. Ihanaa, että mun lapset on niin isoja, ettei tarvitse stressata lastenvahdeista vaan voidaan mennä ja tulla yhdessä ja ne jotka haluaa, voi jäädä kotiin tai mennä omiin menoihinsa.

hakola fokus harmaaIhanaa, että on viikonloppu, vaikka tänä viikonloppuna tuskin keretään kotona lorvimaan, sen verran monta futismatsia ja muuta menoa on kalenterissa. Ihanaa, että kohta on vappuviikonloppu ja saadaan äiti ja isä meille viettämään viikonloppua. Ihanaa, että elämä hymyilee.

Ihanaa viikonloppua sulle ja ihanaa, että tuli ja luit! <3

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.