Viikon Helmet – Vihreää kotona ja kosmetiikassa

Viikon viisain teko – Se on tietysti se, että laittaa sunnuntai-iltana kodin ojennukseen ja kiillottaa keittiön kuntoon. Maanantai on ihana ottaa vastaan, kun koti on puhdas ja järjestyksessä ja vieläpä kauniit valkoiset tulppaanit odottaa maljakossa. Ehkä käyn vielä tarkistamassa, että lapsilla on kaikki koulukamppeet valmiina odottamassa, jotta aamusta tulee rauhallisempi. Oma to do -listani on odottamassa aamua, joten huominen työpäivä on jo suunniteltuna pääpiirteittäin. Ensi viikosta tulee takuulla hyvä! Ensimmäinen kuukausi päätoimisena yrittäjänä alkaa olla plakkarissa ja se on ollut oikein onnistunut, vaikka uudenlainen arki vaatiikin hiukan vielä totuttelua.

Viikon tuote – Loppuvuodesta Tallinnassa käydessäni ostin Natura Siberican päivä- ja yövoiteet, jotka on osoittautunut käytössä erinomaisiksi. Ihoni on herkkä ja reagoi helposti punotuksella ja näpyillä uusiin tuotteisiin, mutta näihin siirtyessäni ei minkäänlaisista iho-oireista ole ollut tietoakaan. En ole koskaan löytänyt täydellistä kosteusvoidetta kasvoille, sellaista, josta ihoni ehdottomasti pitäisi, joten sen täydellisen tuotteen etsintä on jatkunut ja jatkunut. Näiden purkkien kanssa ollaan jo lähellä täydellistä. Tuotteet ovat venäläisiä ja merkin tuotteista suurin osa on luonnonkosmetiikkaa. Hinta-laatusuhde tuotteilla on erinomainen ja ostoksia varten ei tarvitse matkustaa Tallinnaan, sillä jälleenmyyjiä on myös Suomessa.
Myös EkoPharman luonnonkosmetiikka on myös ollut todella hyviä. Tällä hetkellä käytössäni on silmänympärysvoide (saatu blogin kautta), jota olen käyttänyt niin säästeliäästi, että se on kestänyt jo pitkään.

Viikon kasviajatus – Olen tullut siihen lopputulokseen, että viherkasveja voi olla liikaa. Olen järjestellyt olohuonetta uusiksi tässä lähiaikoina ja siivoilinpa työpistettänikin eräänä päivänä ja totesin, että viherkasvit vievät kaiken tilan. Se, että kasveja on paljon, tuntuu minusta kivalle, mutta jos joka paikka tuntuu ahtaalle viherkasvien vuoksi eikä kokonaisuus ole enää raikas, niitä taitaa kuitenkin olla liikaa. En aio alkaa hävittämään kasveja vaan niiden harveneminen tulee tapahtumaan luonnollisen poistuman kautta. Pari kasvia on kuollut loppuvuoden pimeiden viikkojen aikana ja pari muuta näyttää siltä, että tuskin nekään kevääseen saakka selviävät hengissä.

Viikon voittaja – Sauli. Se, että vaalin lopputulos näyttää näin selvältä kertoo siitä, että suomalaiset ovat olleet tyytyväisiä istuvaan presidenttiin. Ja saadaanhan me nyt sitten Suomeenkin kuninkaallinen, tai siis presidentillinen vauva! Kauhistuin tänään sitä, että seuraavissa presidentinvaaleissa meidän lapsista kaksi on jo äänioikeutettuja!

//Kivaa illanjatkoa ja iloa aamulla koittavaan arkeen!

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.