Viikon Helmet – Marraskuun ensimmäiset

Viikon ajatus – Koska nyt on marraskuu on aivan ehdottomasti aika ryhtyä fiilistelemään kovaa vauhtia lähestyvää joulua. Olen tällä viikolla laittanut parit tunnelmavalot kotiin ja ulos. Kuinka ihana onkaan tulla kotiin kun kuraisen tietyömaan jälkeen kotipihassa odottaa sypressiin laitetut tunnelmavalot! Tässä vaiheessa taitaa olla sopiva aika myös alkaa kuunnella jouluista musiikkia ja juoda glögiä. Itseasiassa koitin joulutunnelmaan virittäytymistä Frank Sinatran tahdissa jo eilen kun otin muutamat jouluiset kuvat yhtä projektia varten. Kynttilöitä meillä palaa pimeään vuodenaikaan ihan jokainen ilta, välillä päivisinkin. Jos en itse ole niitä sytyttelemässä, usein joku muu on ehtinyt muutaman kynttilän sytyttää ennen kuin tulen kotiin. Kuvien Havi’s kynttilät on saatu blogin kautta.

Viikon somepostaus – Kerttu Modernisti kodikas -blogista kirjoitti äärimmäisen tärkeän postauksen ystävyydestä ja avunannosta. ”Auta, suosittele ja kannusta ympärillä olevia naisia, sillä ainoa varma seuraus on, että saat kivan ihmisen maineen. Lisäksi riski siihen, että myös sinä saat apua tarvittaessa, kohoaa merkittävästi.” Lue ja ajattele!

The Halcyon

Kuva: YLE

Viikon viihde – Viime koosteessakin puhuttiin historiallisesta tv-draamasta. Tämän viikon poiminta on  The Halcyon, joka kertoo loistohotellin kiehtovasta maailmasta toisen maailmansodan aikana. Sarjassa on samanlainen kahden kerroksen väkeä -asettelu, joka löytyy Downton Abbeysta, ruotsalaisten Aika on meidän -sarjasta ja niin, Kahden kerroksen väkeä -sarjasta. Tämän sarjan ensimmäiset jaksot eivät enää ole katsottavissa Areenasta, mutta uskon, että tähän pääsee mukaan kesken kaudenkin.

Viikon uudistuminen – Blogini sivupohja on kokenut uudistuksia viimeisten kahden viikon aikana. En ole tehnyt tästä isoa numeroa, koska en usko, että muutoksella on teille lukijoille niin suuri merkitys kuin minulle kirjoittajana. Samassa yhteydessä päivitin hiukan Esmeralda’s logoa paremmin blogipohjaan sopivaksi ja muutenkin se kaipasi hiukan uutta tyyliä! Kokonaisuus tuntuu nyt enemmän minun näköiseltä, mutta katsotaan vielä, mihin suuntaan ulkoasu kehittyy. Nyt minulla on joka tapauksessa paremmat mahdollisuudet tuoda erilaisia asioita esille sivustolla, sillä Esmeralda’s tulee jatkossa olemaan muutakin kuin pelkkä blogi! Kaikki ei edelleenkään toimi aivan kuten pitäisi, mutta enköhän minä tämän vielä saa kuntoon…

Viikon laji – Jooga stressaavan maanantain päätteeksi tekee ihmiselle ihmeitä; niin pääkopalle kuin kropallekin. Olen käynyt elämäni aikana vain muutamalla joogatunnilla, enkä voi ymmärtää miksi en ole harrastanut joogaa säännöllisesti jo vuosikausia. Ehkä vielä jonain päivänä aloitan jokaisen aamuni joogalla. Tämän päivän taidan päättää juoksulenkillä!

//Tunnelmallista pyhäinpäivän iltaa teille kaikille!

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.