Valmista tulee

valmis makuuhuone 4

On aika huikean hieno hetki kotia remontoidessa aina kun huomaa jonkun tilan tai huoneen valmistuneen kokonaan. Niin kävi tänään makuuhuoneelle, kun saimme listat paikoilleen ja samalla huonetta siivoillessamme tajuttiin, että hetkonen sentään, tästähän tuli aivan kokonaan valmis. Listat todella viimeistelee tilan, se tuli huomattua. En malta odottaa, että muuallakin on listat paikoillaan, sillä sitten täällä alkaa oikeasti olla valmista, koko asuinkerroksessa.

valmis makuuhuone 3

valmis makuuhuone2

Niin ja nythän puhutaan pelkästään valmiista huoneesta, siitä pohjasta, jolle sisustus luodaan. Sisustus ei ainakaan meillä ole koskaan valmis. Tosin, jos joltain muulta kuin minulta kysyttäisiin, voisi vastaus olla toinen… Täällä meidän aikuisten makuuhuoneessa sisustusta ei ole varsinaisesti mietitty, vaan esineet on jotenkin ajautuneet tänne. Tekstitaulu on ainoa juuri tänne valittu asia, valaisimet on vanhan kodin peruja ja verhot siirtyi vanhasta olohuoneesta tänne. Aiemmin huoneessa oli villamatto, mutta se oli tänne liian pieni ja hiukan epäkäytännöllinenkin, joten toistaiseksi mennään ilman mattoa sitä oikeaa odotellessa.

valmis makuuhuone

Täällä ollaan kyllä aivan perjantaifiiliksissä lasten syyslomasta johtuen. Me päätimme jäädä kotosalle syysloman viettoon, ja listojen naputtelun lisäksi ajateltiin hiukan retkeillä syysmetsässä ja ehkä uimahalliinkin voisi mahtua muiden lomalaisten kanssa. Huomenna kuitenkin on tavoitteena listoittaa olohuone, ruokailutila ja keittiö. Hyvä alku siellä jo onkin, joten eiköhän tuo onnistu! Nyt kuitenkin kutsuu sauna, tytöt aikoi samalla ottaa iltapulikoinnit ammeessa. //Kivaa loppuviikkoa ja syysloman jatkoa lomalaisille!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Moikka! Mistä tuo teidän sängynpääty (vai kuuluuko se sängyn kanssa samaan pakettiin?) on ostettu? Meillä niin ahdas makuuhuone, että yöpöytiä ei mahdu molemmille puolille. Tuollanen ois niin näppärä meilläkin, ja hyvän näköinen! 🙂

  • Moi T! Sängynpääty on Ikean Brimnes http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80228711/
   Pääty myydään erikseen, vaikka siihen on sänkykin olemassa. Meillä pääty on runkopatjasängyn kanssa ja hyvin toimii. 🙂
   Se on kyllä ollut todella käytännöllinen, kun lokeroihin saa kaikenlaista jemmaan ja tasolle voi laittaa valaisimen yms. Laatukin on ollut varsin hyvä, sillä pääty on yhä ihan uudenveroinen, vaikka sen hankinnasta on jo vuosia aikaa. Uskallan siis suositella!

   • Hei jes, kiitos! Tää pitää ehdottomasti hankkia, ei ole hinnalla pilattukaan. 😉 Ehtisköhän jo tänään Ikeaan! 😀