Uusia tuulia – Muutto edessä!

Saadakseen jotain uutta on uskallettava päästää vanhasta irti.

Olen kirjoittanut blogiani Bella -blogeissa lähes neljän vuoden ajan, portaalin perustamisesta lähtien. Nuo vuodet on opettanut paljon ja olen saanut Bellan kautta lukuisia hienoja kokemuksia ja uusia ystäviä. Oma bloggaaminen on tuona aikana kasvanut ja kehittynyt melkoisesti. Neljän vuoden matkalla on ehditty etsiä omaa suuntaa niin elämässä kuin blogissa ja varmuus siitä, mitä haluan tehdä on pikkuhiljaa kasvanut. Nyt on tultu siihen hetkeen, että pian on aika sanoa Bellaan hyvästit ja kiitokset sekä pakata kimpsut ja kampsut muuttoa varten.

Esmeralda’s blogi muuttaa huhtikuun alkupuolella omilleen, osoitteeseen esmeraldas.fi.

Muuttoon saakka tuo uusi osoite ohjaa tänne vanhaan paikkaan, joten sen voi ottaa jo käyttöön. Uutta blogipohjaa on rakennettu useamman viikon ajan. On hiottu yksityiskohtia ja panostettu sellaisiin asioihin, joita itse blogien lukijana arvostan. Haastoin itseni opettelemaan uutta ja Heikin avustuksella olen saanut tehtyä kauniin ja toimivan blogipohjan, johon on ilo siirtää kaikki vuosien varrella kertynyt materiaali. Odotan innolla, että pääsen julkaisemaan uuden saitin, näen kuinka pohja toimii käytännössä ja saan kuulla teidän mielipiteet uudesta sivustosta!

Käytännön kannalta muutokset näkyy teille lukijoille pääasiassa hiukan erinäköisenä blogina. Sisällön suhteen lupaan pysyä tyylilleni uskollisena, mutta uskon ja toivon, että uusi alku bloggaamisessa tuo uutta inspistä kirjoittamiseen ja kuvaamiseenkin. Juuri nyt on ainakin sellainen flow päällä, että pää on täynnä uusia ideoita!

Pysytelkää kuulolla ja seuratkaa ilmoittelua, ettei menee uuteen osoitteeseen siirtyminen ohi. Niin, ja kannattaa liittyä blogini fb-sivun tykkääjäksi, sillä sitä kautta löydät uuteen osoitteeseen helpoiten sitten kun sen aika on. Toivon tietysti, että te armaat lukijat seuraatte perässäni uuteen osoitteeseen!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.