Tervetuloa uuteen osoitteeseen esmeraldas.fi

Heipä hei ja lämpimästi tervetuloa blogini uuteen osoitteesen esmeraldas.fi! Mukavaa, että löysit perille. Muutto sujui mukavasti, mutta kuten aina, alkuun tavaroita on hukassa, osa laatikoista avaamatta ja eivätkä uudet seinät tunnu vielä kovin tutulle. Vaikka onhan näitä seiniä täällä taustalla jo tuijoteltukin, kun on viilattu uutta blogipohjaa kuntoon sisällön siirtämistä ja aivan uusia juttuja varten. Kaikki postaukset on kuitenkin tallessa ja muutamia kommentteja lukuunottamatta kaikki sisältö muutenkin siirrettynä. Olen ihan superinnoissani nyt kun pääsin viimein julkaisemaan uudistuneen blogin teille lukijoille!

esmeraldasAjattelin kertoa teille aluksi hiukan käytännön asioista ja esitellä uutta blogipohjaa, sillä lukijalle uudessa blogipohjassa on muuttunut moni asia. Ehkä huomasitkin, että valikot, kategoriat ja ihan tuo etusivukin on hyvin erilaiset vanhaan verrattuna. Nyt etusivun sliderissa pyörii kolme uusinta postausta, joita voi selata nuolilla ja klikata otsikosta lukemaan. Sen alapuolelta löytyy kaksi pääkategoriaa Koti & Sisustus sekä Lifestyle. Koti & Sisustus -puolelta löytyy kaikki sisustusjutut ja niiden ulkopuolelle rajautuva sisältö on Lifestyle -otsakkeen alla. Jos siis haluat lukea pelkästään sisustusjuttuja, pääset hyppäämään muun sisällön ohi Koti & Sisustus -laatikkoa klikkaamalla. Sama toimii tietysti toisin päin! Sisustussuunnittelu -laatikon takaa löytyy tietoa tarjoamastani sisustussuunnittelupalvelusta. Jatkossa Esmeralda Interiorilla ei ole enää omaa osoitetta vaan kaikki löytyy täältä samasta paikasta. Helppoa minulle, helppoa asiakkaille!

Näiden kolmen boksin alapuolelta löytyy uusin postaus ison kuvan kera ja sen alta aikajärjestyksessä muut uusimmat postaukset pienen kuvan kera. Tykkään itse kovasti tästä näkymästä, sillä nyt silmäys etusivulle antaa laajemman käsityksen blogin sisällöstä ja voit helposti klikkailla auki juuri ne postaukset, jotka sinua lukijana kiinnostaa.

esmeraldas

Aiemmasta poiketen sisältö on jaettu vain muutamaan kategoriaan ja yksityiskohtaisemmin sen sijaan tageilla, eli avainsanoilla, joita klikkaamalla pääsee lukemaan saman aihepiirin postuksia. Vanhemmissa potauksissa avainsanat voi olla vielä hiukan miten sattuu, mutta kategoriat on jo kunnossa. Koti & Sisustus ja Lifestyle -kategorioiden lisäksi löytyy DIY -kategoria, johon saadaan vipinää toivottavasti piankin! Uutena on oma aihealue Bloggaaminen, johon kertyy kovasti toivottuja postauksia bloggaamisesta, kuvankäsittelystä ja muista some -touhuista. Viemällä hiiren yläpalkin kategorioden päälle avautuu alavalikko, joka sisältää uusimmat kyseisen kategorian postaukset. Klikkaamalla yläpalkista kategoriaa, pääset perinteisempään näkymään, jossa on kyseisen kategorian postauksia näkyvillä.

esmeraldasYläpalkin valikko sisältää pääkategorioiden lisäksi infoa suunnittelupalveluista sekä tiedot minusta ja yhteistyökuvioista. Ja löytyypä sieltä yhteydenottolomakekin, mikäli tulee asiaa minulle kommenttikentän ulkopuolella. Esmeralda Interiorille löytyy yläpalkista pieni shop, josta löytyy valmiita suunnittelupaketteja, joiden avulla kustannusten arvioiminen onnistuu helpommin ja löytyypä sieltä erilaisia nettisuunnitelmavaihtoehtojakin. Jos olet sisustusvinkkejä vailla, kannattaa tsekata!

otayhteytta

Jos haluat löytää jonkin tietyn jutun blogistani, löytyy sitä varten hakukenttä ylävalikosta ja sivupalkista. Muut sivupalkin elementit ja boksit onkin varmasti jo ennestään tuttuja. Alapalkista löytyy uutena juttuna tuoreimmat Instagram -kuvani, joita klikkaamalla pääset suoraan instaan ja saat klikattua kuvan isommaksi.

Mobiilissa on hiukan erilaiset ratkaisut, mutta valikko löytyy sieltä ylälaidasta, kolmesta viivasta ja valikosta pääsee samalla tavalla selaamaan eri sivuja.

Blogin seuraaminen

  • Facebook -sivulla ei ole tapahtunut muita muutoksia, kuin osoite blogiin on muuttunut. Tulen näin alkuvaiheessa päivittämään uusia postauksia sinne tavallistakin aktiivisemmin, jottei uudet jutut vaihtuneesta osoitteesta johtuen mene teiltä ohi. Sinne kannattaa siis siirtyä tykkäämään, niin pysyy hyvin kärryillä uusista postauksista!
  • Bloglovinin suhteen koitan saada homman pian toimimaan, jotta feediin ilmaantuu uudet postaukset. Ei ollut ihan niin yksinkertaista kuin luulin!
  • Instagramissa (essiesmeralda_) vinkkaan uusista jutuista ja sieltä profiilista löytyy linkki, joka johtaa tänne.
  • Jos käytät Bloggerin lukulistaa, päivitä osoite https://esmeraldas.fi/ listalle niin postaukseni nousee feediin.

Uutena seurantatapana on sähköpostilista, jota kautta saat silloin tällöin sähköpostia uusista tai kiinnostavimmista jutuista. Tätä kautta ei tarvitse pelätä spämmäämistä, vaan lupaan pysyä maltillisena mailien kanssa. Sivupalkista löytyy pysyvästi Tilaa uutiskirje -boksi, johon syöttämällä sähköpostiosoitteesi pääset osalliseksi tästä kirjeestä. Saat tilattua uutiskirjeen myös suoraan tästä alta.

 

Samalla pyytäisin teitä kaikki ystävällisiä, ihania bloggaajia päivittämään blogienne lukulistoille ja linkkilistoille uuden osoitteeni, jotta linkit johtaa oikeaan paikkaan! Kiitos!

Kommentointi onnistuu, kun jättää nimen tai nimimerkin sekä sähköpostiosoitteen ja url -osoitteen (esimerkiksi blogisi tai instatilisi osoitteen) sekä näpyttelee viestin kenttään. Sähköpostiosoite ja url on vapaaehtoisia, joten kommentointi onnistuu pelkällä nimelläkin. Tämän kommentointitavan pitäisi olla lukijaystävällisin mahdollinen, sillä se ei vaadi kirjautumista tai rekisteröitymistä.

esmeraldas

Ei muuta kuin vielä kerran tervetuloa! Olen tosi iloinen, että löysit perille! <3 Vaikka jatketaan vanhalla, tutulla tyylillä, on tällainen uusi alku aina samalla mahdollisuus tuoda sisältöönkin jotain uutta, joten saapa nähdä, mitä tuleman pitää. Postaustoiveitakin otan toki vastaan teiltä! Inspiraatio on tällä hetkellä blogin suhteen aivan huipussaan, en muista milloin olisin viimeksi ollut yhtä innoissaan bloggaamisesta ja keksinyt uusia juttuja tällaista vauhtia. Paljon inspiroivaa luettavaa on siis luvassa!

Olisin tosi iloinen, jos jättäisitte palautetta uudesta blogipohjasta ja siitä mikä siinä toimii, tai mikä ei ja mitä ylipäätään tykkäätte näistä muutoksista!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.