Uusi elämä kirppispeilille

Olen pitkään, siis oikeasti pitkään, ainakin vuoden etsinyt meidän miniaulaan uutta suurempaa peiliä. Tavoitteena on ollut löytää sellainen n. 50×120-150cm puukehyksinen peili, mieluiten edullisesti ja vielä mieluummin kirppikseltä. Eilen facebookin puolella jo vilautinkin tuoreinta kirppisostostani, joka aika kivasti täyttää kriteerini. Ainoastaan korkeudesta jää hitusen puuttumaan. Kuitenkin tämä on paljon parempi kuin edeltäjänsä, liian kapea koukerokehyksinen peili. Peilin yläpuolella oleva taulu on kätevästi peittämässä seinässä olevaa valaisinpaikkaa. 😉 Taulun tilalle saattaa vaikka tulla seinävalaisin, jos sopivan, kivan valaisimen löydän. Ennen sitä tapahtuu kuitenkin jotain tuolle valkoiselle seinälle peilin takana!!

Lakkasin taulun Tikkurilan täyshimmeällä Kiva Kalustelakalla mustaksi. Tykkään hurjasti tuosta täyshimmeästä mattapinnasta. Lakka on jämiä meidän ruokapöydän käsittelystä. Täytyy sanoa, ettei ruokapöytään ollut kaikista paras valinta tuo täyshimmeä pinta, ehkä puolihimmeä olisi helpompi pitää puhtaana. Ja miltä se sitten ostettaessa näytti? No tältä!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Tulipa hieno! Täällä yksi malttamaton odottaa sitä tulostettavaa kalenteria : )!

 • Mulla odottaa sama projekti kotona. Meinasin maalata valkoiseksi, mutta näiden kuvien perusteilla voisin harkita mustia kehyksiä. Hieno tuli!

 • Voi että miten tykkään tällaisista projekteista. Pitkään etsitty ja itse kunnostettu. Hieno tuli!

 • Hyvältä näyttää!! Vitsi, kun itsekin ehtisi/jaksaisi kirppistellä enemmän!

  Täällähän oli muuten taas vaikka mitä postauksia, joita en ole ehtinyt lukea. Joten kommentoidaan tässä nyt samalla 🙂

  Olohuoneenne on tosi kiva tuon työpisteen kanssa! Arkku sopii sohvapöydäksi kuin nenä päähän 🙂

  Viikset. En ollut kuullutkaan tälläisestä villityksestä 🙂 Mutta hei, kiitos vinkistä – hoksasin että meillä Tampereellakin on tuo Tiger-kauppa. En ollutkaan sellaisesta tietoinen! 🙂

  Muksaa keskiviikkoa kahvitunnilta (=kerrankin hiukka aikaa kommentoida blogeja 😉 toivottelee, Maria

  • Heippa Maria!

   Mullakin tulee tosi harvoin käytyä kirppiksellä, joten ihme että tämä löytyi. Pitäis kerran viikkoon käydä, jotta vois jotain löytääkin… Meiltä vaan joutuu lähteen aina Espooseen, jos aikoo jotai etsiä. plaah.

   Ja kiitos, olohuone on kyllä kiva nyt. Ja arkusta tykkään sohvan edessä.

   Ja mars Tigeriin siitä!! Kivaa päivänjatkoa! 😀

 • Vau, miten kivalta näyttää 🙂 Minäkin annoin juuri uuden elämän jakkaralle. Tuunaamalla saa kyllä kaikkea kivaa! 🙂 (Blogistani löytyy lisää jakkarasta 🙂 )

 • Jihuu! Sain täältä jälleen kivan idean itsellenikin. Olisi jo peili valmiina ja maali samoin. Eikun tuumasta toimeen! Tää on parasta koko blogimaailmassa, innostus ja kivat ideat! Kiitos jälleen! 🙂

 • Hyvä tuli :)! Tiedätkö muuten, täällä on kans maalattu juuri samanmoista peiliä ja juurikin mustalla. Mun peili oli jo useamman vuotta vanha, valkoinen väriltään, mut mustaksihan sen täytyi nyt muuttua! Näyttää sekin paaljon paremmalle nyt 🙂
  Onnea muuten hirmuisesti sinulle, uudelle yrittäjälle! En ole vielä ehtinyt onnittelemaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Pärjäät varmasti hyvin työssäsi!

  • Hyvä hyvä! Peiliin sopii mun mielestä ihan parhaiten mustat kehykset. Jotenkin rajaa sen niin hyvin!
   Ja kiitos onnitteluista! Ihanaa, että uskoa kykyihini löytyy. 😀