Toimivampi työpiste

Kun viime talvena purin olohuoneesta työpöydän pois ja siirsin työpisteen väliaikaisesti makuuhuoneeseen, tiesin jo, että työpiste tulee vielä siirtymään takaisin olohuoneeseen. Oikeanlaisen työpöydän löytäminen ei vaan ollutkaan niin helppoa kuin olisin toivonut ja sopivan kalusteen metsästämisessä meni aikaa. Törmäsin jossain vaiheessa IKEAn SVALNÄS -uutuussarjaan ja aikani makusteltuani ja mittailtuani olohuonetta päädyin koostamaan sarjasta yksinkertaisen kokonaisuuden, jonka ruuvasimme kiinni olohuoneen vaaleanpunaiselle seinälle.

Työpiste olohuoneessa

Työpiste olohuoneessa

Olohuone jakaantuu nyt kivasti kahteen osaan ja täällä sohvan takana on oma tilansa työskentelylle. Pidän olohuoneessa duunailusta, sillä minusta on mukava tehdä omia juttujani perheen ympäröimänä. En osaa kuvitella, että lukkiutuisin omaan tilaan ja tekisin hommia hiljaisuudessa. Tietysti on välillä asioita, joita on hyvä saada tehdä omassa rauhassa, mutta eihän täällä aina ole talo täynnä väkeä.

SVALNÄS on monipuolinen ja muokattava kalustesarja, jonka värisävyt ovat kovastikin in juuri nyt. Bambu on kevyt materiaali, joten osat on keveitä ja ne pysyvät seinällä muutaman ruuvin varassa. Messinkiset yksityiskohdat ihastuttaa ainakin minua kovasti nyt. Työpisteen värisävyt sopivat tuohon vaaleanpunaiseen seinään oikeastaan täydellisesti! Muutenkin olohuoneen värit miellyttää kokonaisuudessaan minua, vaikka olohuone onkin värikkäämpi kuin meidän koti koskaan.

Työpiste olohuoneessaTyöpiste olohuoneessaTyöpöydän lisäksi halusin kalusteeseen hiukan säilytystilaa, joten pöydän oikealla puolella on liukuovellinen pieni kaappi. Yläosaan halusin simppelit hyllyt tarpeeksi väljästi, jotta kaluste on ilmavan tuntuinen eikä seinä tunnu täyteen ahdetulta. Työpöydän alla on pienet vetolaatikot, jonne voi sujauttaa muistiinpanovälineet ja muut pikkutavarat. Hyllyt koitan pitää mahdollisimman tyhjänä, vaikka kyllähän sinne aikaa myöten varmasti ainakin yrittää kertyä tavaraa! Ehkä täytän yhden hyllyn sisustuskirjoillani, jotka toistaiseksi ovat kaapissa jemmassa.

Työpiste olohuoneessaTyöpiste olohuoneessaTotta kai sekin on kivaa, että kalusteessa on tilaa viherkasveille ja muille kauniille asioille, joiden haluan olevan olohuoneessa esillä. Keittiön ja eteisen väliin jäävä tiiliseinä osuu harmillisen harvoin blogikuviin, vaikka se tosiasiassa on varsin selvästi näkösällä meidän kotona. Nyt on vielä ollut niin valoisaa, että työvalolle on ollut vähemmän käyttöä, mutta kun päivät lyhenee syksyn edetessä, on oikein suunnatulle työvalolle kyllä varmasti käyttöä. Block -valaisin löysi uuden paikan kaapin päällä olevalta tasolta, jossa se toimii kivasti tunnelmavalona iltaisin.

Työpiste olohuoneessaTyöpiste olohuoneessaTäytyy sanoa, että jo nyt hyvin lyhyen ajan jälkeen toimiva työpiste on vaikuttanut tehokkuutteeni huomattavasti! Uusia ideoita ja projekteja syntyy ja ehkä blogistakin huomaa, että nyt kun kirjoittamiselle on oikea ja tarkoituksenmukainen tila, syntyy uusia juttuja aika kivalla tahdilla. Tämän postauksen jälkeen jatkan tovin vielä duunijuttuja ihan vaan siitä ilosta, että työtila on niin kiva!

Työpiste olohuoneessaMitä sinä pidät uudesta työtilastani? Millaisessa paikassa sinä tykkäät työskennellä? //Ihanaa sunnuntaita teille jokaiselle!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Tosi kiva! Meilläkin etsinnässä työpöydän päälle joku Hyllysysteemi. Pitääpä tutustua tuohonkin vaihtoehtoon. Ihana uusi seinän värikin.

  • Ihastunut olen minäkin tähän kokonaisuuteen. Luulenpa, että hyllysysteemi saa meiltä uuden kodin.

  • Ihan tosi kiva kokonaisuus ja ihanaa kun joku uskaltaa sisustaa työpisteen myös olkkariin. Teillä on kaunista ja kivoja värejä, sohvan uusi paikkakin niin toimivan oloinen.

    • Kiitos Suvi! Minä pidän kyllä työpisteesta olohuoneessa. Suurimman osan aikaa on ihana olla perheen keskellä kun istuu koneella, vaikka tietysti välillä menee hälinään hermot! Kokonaisuus on nyt tosi kiva ja toimiva!