Tunnelmia Tukholmasta

Kotiin oli ihana tulla erityisen onnistuneelta ja mukavalta reissulta, mutta palailin heti Tulholman tunnelmiin reissukuvia läpikäydessäni. Kuvia kertyi varsin reilusti varsinkin Tukholman sisustuskaupoista ja Formex -messuilta, missä oli kiva haistella sisustuksen trendejä. Tukholma antoi kyllä parastaan ja oli ihana nauttia vielä yhdestä kesäviikonlopusta, vaikka onneksi sunnuntai oli hiukan pilvisempi ja viileämpi; olisi ollut muuten liian suuri järkytys palata omaan arkeen sateiden keskelle.Tukholman tunnelmaTukholman tunnelmaSen sijaan, että jakaisin heti parhaat tärpit ja Tukholma -vinkit, tekee mieli fiilistellä Tukholman tunnelmaa kuvien muodossa. Me kiersimme kaupunkia niin taksilla, julkisilla kuin kävellenkin. Kilometrejä lenkkareille kertyi viikonlopun aikana pitkästi päälle kolmekymmentä ja ehdimme katsella Tukholmaa monesta eri kulmasta eri alueilla käydessämme. Visit Swedenin Joonas toimi kärsivällisesti iloisen naisporukan oppaana ja johdatti meidät lukuisiin sisustusliikkeisiin ja kaupungin parhaisiin ravintoloihin. Kyllähän me tutustuttiin kaupungin historiaan ja kulttuuriinkin, museoihin ja tapahtumiin. Tukholmalla todella on monet kasvot, sillä niin erilainen kaupunki on eri puolilta katsellessa! Saimme myös hyvin erilaisia, kivoja vinkkejä kaupunkiin oikeilta tukholmalaisilta, sillä Tiia Vanhatapio vietti meidän kanssa yhden illan ja jakoi tärppinsä sekä treffasimme Mintun, joka taitaa tuntea Tukholman kuin omat taskunsa. Tukholman tunnelmaTukholman tunnelmaTukholmaTukholmalaiset saavat nauttia mielestäni huomattavasti helsinkiläisiä kauniimmista kukkakaupoista, ravintoloista ja kahviloista. Jotenkin tuntuu, että Tukholmassa lähes jokainen liike oli loppuun saakka harkittu ja ideat toimivat kokonaisuutena. Kadulle levittäytyvät kukkakaupat tuntuivat aivan erityisen hurmaaville!

Tukholman tunnelma Tukholman tunnelmaTukholman tunnelma

Tukholman tunnelma Tukholman tunnelmaEmilian ja Marian kanssa aika ei reissussa käynyt todellakaan tylsäksi! En muista milloin viimeksi olisin viettänyt niin hauskat kolme päivää, kuin nyt on takana. Somettajaporukalla toki on kaikille tuttua, että ensin kuvataan ja snäpätään, sitten vasta nautitaan, tällaisella somereissulla kun oltiin! Pitkänlinjan bloggaajien kesken on mahtava vaihtaa ajatuksia ja käsitellä asioita joille ei aina löydy ymmärrystä. Emilia kirjoitti tänään mainion postauksen aiheeseen liittyen, Vaihdetut ajatukset. Kannattaa lukea! Kyllä ihanat tyypit ovat parhaita asioita, mitä bloggaaminen on tuonut mukanaan!

Tukholman tunnelmaKunhan saan kuvakaaoksen ojennukseen, luvassa on Tukholma -vinkkejä niin sisustusliikkeisiin, ravintoloihin kuin muutenkin! Täällä on palailtu aivan tavallisiin arkisiin juttuihin, jotka tuntuu kyllä suurkaupungin sykkeen jälkeen erityisen mukavilta. Tänään piipahdettiin Friidan ja Brunon kanssa sienimetsällekin, josta viime viikolla ehdin vain haaveilla.

//Iloista alkanutta viikkoa, sateesta ja harmaudesta huolimatta!

Reissun tarjosi Visit Sweden.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Voi kun pääsiskin tuollaiselle opastetulle retkelle ja saisi nähdä kaikkea kivaa, mitä omatoimisesti ei välttämättä löytäisi 🙂