Toukokuun helmet – Ihania kesäiltoja

Toukokuu on ollut aivan ihana, eikä vähiten tämän yllättävän kesän ja lämmön vuoksi. Jotenkin tuntuu siltä, että aurinkoinen ja lämmin sää on tehnyt monesta asiasta aivan erityislaatuisia.

Yksi tällaisista upeista jutuista toukokuussa on ollut IKEA Kesäilta upealla Allas Sea Poolilla Helsingissä. Aurinkoinen kaupunki, meri, loistava seura, kauniisti sisustettu tila ja herkulliset tarjottavat… parempaa ei voisi toivoa. Ikean väki onnistuu aina!

IKEA Kesäilta

Kuva minusta ja sisustussuunnittelija ja -bloggaaja ystävästäni Sannasta on Kerttu Penttilän ottama.

Kotona pihaprojekti etenee hienosti. Otimme tavoitteeksi saada sokkeleiden kunnostuksen ja maalaamisen, sekä sadevesijärjestelmien kunnostamisen valmiiksi kesäkuisiin rippijuhliin mennessä. Pientä viimeistelyä vielä on ja sepelin kärräämistä riittää yhä, mutta pääasiassa piha alkaa näyttää jo varsin kivalle useammastakin kulmasta katsottuna. Ihanaa, kun pitkään odottaneet projektit valmistuvat ja loppukesä onkin aikaa nauttia valmiista jäljestä ja duunailla korkeintaan jotain huomattavasti pienempiä pihahommia. En kyllä varmaankaan osaisi viettää kesää ilman mitään pienempää tai suurempaa projektia vapaa-ajalla ihan vaan oleskellen!

Kesäkonttori on toukokuussa ollut usein iltaisin terassilla. Päiväaikaan terassi on turhan kuuma paikka työskentelyyn, mutta iltasella terassi on mitä mukavin paikka istuskella läppärin kanssa. Kesäkelit on saanut työrytmin kääntymään niin, että aurinkoisin hetki on kotipäivinä tullut vietettyä usein vapaalla ja työt etenee sujuvammin aamulla ja illalla. Onneksi on yrittäjän vapaus päättää itse monista aikatauluista!

Kun oma terassi on sisustettu kesäkuntoon jo hyvissa ajoin, pääsin auttamaan ystävän kuistin sisustamisessa, koska ystävä itse on toipilaana. Tuo kuisti itsessään on jo niin upea, että siellä näyttää mikä tahansa hyvältä, mutta kyllähän nuo Anskun kauniit kalusteet ja esineet korostaa kuistin kauneutta vielä aivan erityisellä tavalla. Oksat ja lehdet suurissa lasipulloissa tuo juuri sopivasti suojaa kaiteen eteen. Täällä istutaan toivottavasti vielä useampana kesäiltana yhdessä iltaa!

Kuisti

Kuisti

Jospa nämä toukokuun ihanat kesäillat ovat vasta alku ja tuleva kesä tuo moni ihania hetkiä eri paikoissa ystävien ja perheen kanssa!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.