Toukokuu

En muista, että huhtikuu olisi koskaan mennyt yhtä nopeasti kuin tänä vuonna. Ranskan matka, pääsiäinen, viikonloppu Turussa, muutamien yksittäisten asioiden aiheuttama stressi… ja aika on mennyt kuin siivillä! Toukokuulta toivoisin hiukan rauhallisempaa menoa ja enemmän aikaa itselle, kodille ja ystäville! Tämän toukokuun esimmäinen päivä on ainakin antanut lupauksen keväisemmistä keleistä. Ihana, aurinkoinen päivä sai tarttumaan pihatöihin ja yläpiha alkaa näyttää pian siltä, että siellä voi viettää aurinkoisia kevätpäiviä. Tänään tosin viimeksi huokailin pienemmän pihan perään ja ikävöimään kompaktin kokoista rivitalopihaa. No, eiköhän se pienen pihan haave mene siinä vaiheessa ohi, kun koko piha on siinä kunnossa, että sitä viitsii taas katsella. Aika monta asiaa tosin täytyisi pihassa tänäkin kesänä korjata tai uudistaa. Terassia tarvitaan lisää, sokkelit pitäisi kunnostaa ja istutuksia parannella… tekemistä siis riittää!

Kählerin pieni Omaggio -vaasi on vakiintunut vuosien varrella viralliseksi valkovuokkovaasiksi; on nimittäin valkovuokoille juuri sopivan kokoinen. Muutamat valkovuokot sentään innostui meidänkin pihassa kukkimaan, vaikka viikolla näytti huonolta sen suhteen! Onhan siellä krookuksia, sinivuokkoja, skilloja ja kevättähtiäkin, mutta valkovuokot ovat perinteisesti ne kukat, jotka ensimmäisenä pääsevät maljakkoon. Tästä alkaa se aika, kun pihasta saa hakea maljakkoon kukkivia ja kukkakauppareissut saa harventua, jos ei sentään aivan unohtua.

Blogi on viime viikkoina ollut hiljaisempi kuin koskaan. Joskus vaan on paikallaan ottaa hiukan etäisyyttä someen ja keskittyä muihin asioihin. Vaikka muut kanavat ovat olleet vaiti, Instan stories päivittyy välillä hyvinkin tiiviillä tahdilla; siellä kun meininki on rennompi ja videoita tai kuvia on nopea jakaa. Täytyy myöntää, että asiaan vaikuttaa aika paljon sekin, että tietää kuvien ja videoiden katoavan kaikkien nähtäviltä pian, eikä tarvitse aina ajatella sitä, että kaikki on jälkikäteen kenen tahansa nähtävissä ja löydettävissä. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että pieni tauko on tehnyt hyvää, ja ideoita alkaa putkahdella mieleen. Ehkä siis löydätte pian lisää luettavaa täältä!

//Iloista vappupäivän iltaa ja tsemppiä huomenna koittavaan arkeen!

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.