Pieni joulukorttipuoti – Tilaa Joulukortit

Olen useampana vuonna joulun alla suunnitellut itse joulukortteja; piirrellyt niitä käsin ja koneella, miettinyt fontteja ja värejä ja niiden yhteensopivuutta sekä katsellut sopivaa painattajaa. Aiempina vuosina olen jättänyt asian aina hautumaan, kunnes on ollut myöhäistä tilata kortteja tai olen luovuttanut jostain syystä. Tämä vuonna päätin, että nyt tai ei koskaan; jos mieleni tekee painattaa suunnittelemiani joulukortteja myytäväksi, ei auta kuin tarttua tuumasta toimeen. Niinpä suunnittelin kortit parin päivän aikana ja laitoin ne painoon saman tien! Kortit saapuivat minulle taannoin ja lopputulos näyttää aikalailla sille, kuin kortit mielikuvissani olivat. Ainahan sitä jää hiukan miettimään, mitä olisi voinut tehdä toisin, mutta pääasiassa olen kortteihin oikein tyytyväinen! Niinpä haluan nyt tarjota niitä teille, jotta voitte toivottaa läheisillenne joulumieltä tyylillä!

Tilaa Joulukortit

Joulukortit ovat yksipuoleisia mattapintaista kartonkia perinteisessä postikorttikoossa A6. Värit ovat myös livenä hyvin rauhallisia; sekä vaaleanpunainen että vihreä taittavat reilusti harmaaseen. Taustapuoli on tyhjä esmeraldas.fi -tekstiä lukuunottamatta, joten mahdut kirjoittamaan hyvin vastaanottajan ja lähettäjän tiedot korttiin sekä lisämään omat toivotuksesi.

Tilaa Joulukortit

Kortteja voi ostaa neljän kortin setissä ja hinta on 6€/setti. Tilaukseen lisätään 1,50€ toimituskuluja riippumatta korttien määrästä. Oletuksena settiin tulee kaksi Jouluiloa -korttia ja kaksi Merry Christmas -korttia. Jos haluat tästä poiketen enemmän toista sorttia, ilmoita haluamasi kortit ja määrät tilauksellasi. Tilaa joulukortit täyttämällä alla olevalle lomakkeelle tilauksesi tiedot tai lähetä minulle sähköpostia esmeralda.essi@gmail.com. Kortteja on minulla ihan reilu, mutta rajattu erä. Toivottavasti niitä riittää kaikille halukkaille sekä vielä läheisilleni annettavaksi!

LISÄYS: Vaaleanpunaiset Jouluiloa -kortit on myyty loppuun. Jäljellä on jonkin verran vihreitä Merry Christmas -kortteja. Nyt neljän kortin setti sisältää siis neljä vihreää korttia!

Tilaa Joulukortit

Täytä lomakkeelle tiedot tilauksestasi, lähetän vahvistuksen ja laskun korteista sähköpostitse sinulle mahdollisimman pian!

Kiitos jos haluat tukea pientä yritystäni tilauksellasi!

Facebookissa ja Instagramissa käynnistyy joulukorttiarvonta aivan lähiaikoina, joten siirryhän sinne osallistumaan arvontaan ja voit voittaa setin kortteja omaksesi.

Tilaa Joulukortit

ps. Joulumerkillä lähetettävät joulukortit on postitettava viimeistään 12.12.2017.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.