The Paperipussi

the paper bag

Pussukat ja nyssäkät on nyt ollut kovaa huutoa sisustamisessa ja enpä oikeastaan ihmettele, sillä säilytystarpeita meidän kaikkien kodeissa kyllä riittää. Moni asia on kiva säilyttää ihan siinä kädenulottuvilla, niin että säilytin on kätevyyden lisäksi kaunis katsellakin. Mainitsinkin jo uuden kotimaisen sisutusnettikaupan, Valkoisen lautturin, jonka valikoimista löytyy Uashmaman paperipussien lisäksi myös nämä aidot, oikeat paperipussit*, jotka kyllä taipuu vaikka minkä säilyttämiseen. Meillä pussissa säilyy kätevästi sellaiset ruokatarpeet, joille ei ole kaapissa tilaa; iso pussi perunoita, tuoremehupurkkeja ja vaikka suuri näkkäripaketti. Siinä se nököttää keittiön perällä, portaiden alla. Ja kun keittiössä ei ole säilytyspussille tarvetta, siirrän pussin vaikkapa leluja varten tyttöjen huoneeseen.

Valkoinen lautturi toimittaa nämä paperipussit pienillä postikuluilla kirjeenä suoraan kotiin.

*saatu blogin kautta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Hyvä idea säilyttää kuivatavaraa paperipusseissa! Täytyykin heti listata, mitä kaikkea noihin voisikaan kätkeä. Puhtaat pyykit! 😉 Kiitos vinkistä!

  • Tilasin samaisen pussin Valkoisesta lautturista. En oikein vain keksi sille käyttötarkoitusta, vaikka olen yrittänyt netistäkin etsiä ideoita.. Siellä se tyhjillään vielä odottaa, paitsi että taidanpa laittaakin sinne meijän koirien lelut! Lapset jo sen verran isoja, ettei heillä leluja enää ole, mutta kahdella karvakamulla senkin edestä! 🙂

    • Koirien leluille mitä mainioin säilytyspaikka, paitsi jos koirat itse penkovat sieltä leluja, ei pussi välttämättä kestä kuolaista käsittelyä! 😀 Minä voisin säilyttää tuossa vaikka huiveja, villasukkia, pesuaineita, askartelutarvikkeita tai palautuspulloja. Löytyisikö näistä ideoita?

  • Näppäriähän nuo ovat. Jos mulla ois pienempi kuin 20 kg koiranruokasäkki, niin sille tuo ois oiva säilytyspaikka. Nyt oma pussi nököttää nurkassa tyhjänpanttina.