Tervetuloa arki

Tänään on syksyn ensimmäinen päivä, sillä nuoriso on saateltu kouluun (jo kaksi yläkouluun, voitteko uskoa!!) ja vihdoin arkirytmi palaa taloon. Paluu arkeen tekee myös omasta työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaakin, olen siitä varma.

Kuten syksyyn kuuluu, virtuaaliset kynät on teroitettu ja penaali, eli uusi läppärilaukku hankittu. Elokuuhun kuuluu vahvana tunne uudesta alusta, kun uutta lukukautta aloitetaan puhtaalta pöydältä. Suhtaudun syksyyn uutena alkuna myös yritystoiminnan suhteen ensimmäisen onnistuneen lukukauden jälkeen ja tavoitteena on saada vähintään yhtä mielenkiintoinen loppuvuosi kuin alkuvuosikin oli.

Syksyksi on jo tiedossa sisällöntuotantohommia, pari sisustussuunnittelukohdetta, nettisivujen rakentelua ja lisäksi graafista suunnitteluakin. Olen iloinen, että asiakkuudet on viime aikoina keskittynyt yrityspuolelle, sillä koen että minulla on paljon annettavaa eri kokoisille yrityksille erilaisten palveluiden muodossa. Parhaimmillaan palvelut kattaa kaikenlaista sisustussuunnittelusta lähtien sisällöntuotantoon, valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun ja nettisivujen toteutukseen saakka. Toki teen myös erittäin mielelläni sisustusuunnittelua koteihin, joten sen tiimoilta saa mieluusti olla yhteyksissä!

Paluun Arkeen

Ensi viikolla jatkuu myös yrittäjän ammattitutkinnon opinnot kun edessä on syksyn ensimmäinen lähiopetuspäivä. Pääsen aloittamaan myös pitkään haaveilemani italian kielen opiskelun kansalaisopistossa ja se vasta mukavaa onkin! Ihanaa, että syksyyn on jotain uutta odotettavaa. Onko sinun syksyyn tulossa jotain uusia kuvioita?

Tiedotus vielä sähköpostiini liittyen! Sain viimein hankittua käyttööni oman domainini sähköpostiosoitteen. Jatkossa minut tavoittaa sähköpostiosoitteesta essi(at)esmeraldas.fi.

//Tervetuloa ihana arki!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.