Teinitytön minimalistinen huone

Kaupallinen yhteistyö / Laa Laa Living

 

Meillä on viime aikoina ollut kovasti pinnalla tyttöjen huoneiden sisustus ja huoneiden päivitys hiukan vanhemmille tytöille sopiviksi. Tytöt asustavat nykyisin vierekkäisissä huoneissa ja kurkataan ensin 13-vuotiaan teinitytön huoneeseen, jossa on tapahtunut viime aikoina pieniä muutoksia. Neela on sisustanut huonettaan varsin minimalistisella otteella. Huoneen seinät ovat remontin yhteydessä laitettua lautatapettia lukuunottamatta valkoiset. Kääntelimme vasta kalusteita ympäri huonetta ja sijoitimme sängyn poikittain huoneeseen, sillä Neela halusi valkoisen lipaston yöpöydäksi sängyn vierelle ja joululahjaksi saamansa karttataulun sängyn päätyyn. Olemme harkinneet tuon sängynpäätyseinän maalaamista vaaleanharmaaksi, mutta toistaiseksi seinä saa olla valkoinen.

Teinin Huone

Saimme tänne teinin huoneeseen seinälle kauniin ja käytännöllisen Laa Laa Livingin mustan Basic Seinäristikon, joka ripustettiin yöpöytänä toimivan lipaston yläpuolelle. Seinäristikko tuo huoneeseen juuri sopivasti eloa ja iloa, jotta yleisilme ei ole liian minimalistinen ja yksinkertainen!

Teinin Huone

Tässä iässä oma huone on tosi tärkeä ja Neela viettääkin siellä paljon aikaa. Siksi on kiva, että huone on asukkaansa näköinen ja viihtyisä. Viimeisetkin viitteet lastenhuoneesta on siirretty pikkusiskon huoneeseen eli seinän toiselle puolelle. Huoneessa hengataan yksin ja toisinaan kavereiden kanssa, tehdään läksyjä ja luetaan kokeisiin, katsotaan sarjoja ja videoita sekä pysytellään omissa oloissa!

Teinin Huone

Laa Laa Living on tuore suomalainen sisustusbrändi, joka valmistaa trendikkäitä sisustusesineitä, yksinkertaisen kauniita seinäristikoita. Merkin takaa löytyy Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdistää myös rakkaus kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus.

”Seinäristikot ovat esineinä juuri tällaisia tuotteita. Kauniita sisustusesineinä, mutta myös todella monikäyttöisiä. Seinäristikoita voi käyttää esimerkiksi työhuoneessa muistilapuille, lastenhuoneessa kauniille postikorteille, tai eteisessä avaimille ja tärkeille viesteille. Käyttätarkoituksia on rajattomasti, ja seinäristikko on helppo stailata oman kodin tyyliin sopivaksi sen mukaan, mitä siihen kiinnittää.”

Laa Laa Living on tuonut markkinoille seinäristikoita hyvin erilaisina kuin on totuttu. Vai mitä sanot näistä persoonallisista tuotteista!? Me ripustimme Neelan huoneen ristikkoon pari kaunista ja tärkeää asiaa. Korttien lisäksi seinäristikossa voi säilyttää korut ja pompulat sekä vaikkapa avaimet. Laa Laa Livingin oman verkkokaupan lisäksi tuotteita voi hankkia jälleenmyyjiltä.

Teinin Huone

Huoneeseen on tulossa vielä hiukan päivitystä ainakin tekstiilien osalta, joten eiköhän katsota tänne vielä uudelleen kevääseen mennessä!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.