Tammikuun uusia alkuja

Tammikuu ja alkuvuosi tarkoittaa aina jollain tavalla uutta alkua ja minulle itselleni eräänlaista välitilinpäätöstä, jolloin on hyvä miettiä, mitä haluaa elämältä ja mitä asioita sitä oikein haluaa tehdä. Uskon, että omalla ajattelulla ja omilla toimilla on mahdollista vaikuttaa paljonkin siihen, millaista elämä on ja siihen, että saa tehdä asioita, joista itse tykkää ja jotka inspiroi tai antaa muuten hyvää mieltä.

Tammikuu on tuonut ison muutoksen arjen aikatauluihin. Viime vuoden toukokuun lopun jälkeen tänään oli ensimmäinen päivä, kun laitoin lapset kouluun, kävin aamulenkillä ja istahdin kotona aamiaisen kera oman työpöytäni ääreen keskittyen kokonaan omiin projekteihini. Tein kesästä saakka varsin täyttä viikkoa työpaikalleni projektipainotteisesti ja ensimmäistä kertaa aikuisiällä olin täysipäiväisesti töissä oman yritykseni ulkopuolella. Vuosikaudet olen käynyt töissä parina-kolmena päivänä viikossa ja toiminut yrittäjänä siinä rinnalla. Ihan hätkähdin kun tässä yksi päivä huomasin, että y-tunnukseni myöntämisestä on aikaa jo 11 vuotta! Vuosia kestäneeseen järjestelyyn on nyt kuitenkin tulossa muutos, sillä viime syksyn aikana työpaikallani muodostui minulle varsin luonteva uusi rooli, joka vaatii läsnäoloani neljänä päivänä viikossa, mutta tästä eteenpäin yksi päivä on varattu kokonaan omille projekteilleni. Yritystoimintani on viime aikoina sisältänyt lähes pelkästään tämän blogin ja muut somehommat, mutta nyt kun viikossa on tämä kovien odotusten yksi päivä, toivottavasti pääsen pian taas jonkun pienen sisustusprojektinkin kimppuun!

Blogi tulee kokemaan jonkin verran muutoksia tässä alkuvuoden aikana. Mukavasti sujunut yhteistyö StyleRoomin kanssa tulee päättymään, kun A-lehdet luopuu StyleRoomista. Uudet kuviot on kuitenkin jo suunnitteilla ja olen niin iloinen siitä, että tämä alkanut vuosi tuo lisää aikaa bloggaamiselle. Haluaisin jakaa blogissa jatkossa enemmän yksittäisiä pieniä asioita, niitä joiden jakamiseen ennen oli enemmän aikaa ja jotka nykyään tuntuu menevän jakoon vain instagramissa. Sisustusvinkit -sarjaan on jo työn alla uusia juttuja ja uusi minisarja tulee käsittelemään bloggaamista. Monenlaista kivaa on suunnitteilla ja nyt pääsen viimein toteuttamaan ideoitani!

Tuota kauniskantista Hus&Hemiä en ole vielä ehtinyt kuin selailla. Sen verran ehdin katsoa, että kanneen kotiin olisi kaivannut muutakin väriä kuin kannen tekstit. Kummasti se mieli kaipaa vähän väriäkin, varsinkin silloin kun edes hennot auringonsäteet valaisee kotia. Siksipä kuopuksen syntymäpäiväksi hankittu värikäs tulppaanikimppukin on enemmän kuin paikallaan täksi viikonlopuksi!

//Iloista viikonloppua!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.