Tammikuisen viikonlopun helmet

Lumi ja oikea talvi. Mikään ei saa tammikuussa yhtä iloiseksi kuin kunnon talvi ja lumisade. Voisin aloittaa jokaisen päivän ulkoilulla Brunon kanssa, mutta ihan jokaiseen aamuun reippailu ei mahdu. Niitä, joita lumi ahdistaa voi lohduttaa sillä, että ensi kuun jälkeen alkaa olla kevät.

Tulppaanit. Tulppaanit on ehdottomasti tammikuun kukka. Vaikka itsehän kyllästyin jo pelkkiin tulppaaneihin ja askartelin eilen tulppaaneista, ruusuista ja neilikoista itselleni kukkakimpun! Siitä tuli tosi ihana ja noin suurena se peittää lähes koko sohvapöydän. Onneksi pienempi marmorikantinen sivupöytä on aputasona.

Valo. Ehkä valoisuus liittyy osaltaan lumeen ja pakkasiin, mutta onhan se ihan uskomattoman hienoa, että valoa riittää jo pidempään eikä keskellä päivää tarvitse sytytellä lamppuja. En malta odottaa helmikuuta ja maaliskuuta ja kevättä ja aurinkoa…

Järjestelyhepuli. Nyt osansa on saanut oma vaatekaappi ja muutama pieni säilytystila, mutta laajempi urakka vasta odottaa. Yleensä järjestelyvimma iskee heti joulun jälkeen kun kuusi viedään pois, mutta tänä vuonna alkuvuosi meni sairastaessa ja vasta nyt alkaa olla resursseja pienelle järjestelylle. Kaipaan selkeyttä niin kotiin, vaatekaappiin kuin muutenkin elämään ja helpointa selkeyttäminen on sisustuksessa. Katsoin Netflixistä pari jaksoa Marie Kondon showta ja kyllähän se taisi osaltaan hiukan inspiroida tähän touhuun!

Meillä on olohuoneen tekstiilit sohvan istuintyynyt mukaan lukien ulkona hangessa. En malta odottaa sitä fiilistä kun saa nostaa pakkasessa raikastuneet tekstiilit takaisin sisälle ja nauttia puhtaasta kodista. Siihen on kuitenkin hiukan matkaa, joten ehkä siirryn koneen ääreltä pölyhuiskan varteen…

//Ihanaa viikonloppua ja kiva kun tulit lukemaan uusimman postauksen!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.