Talvisaappaille tarvetta

Pomar kengät

Ah, ihanaa lunta!! Nyt kävi kyllä tuuri, kun aamulla vedin jalkaan uudenuutukaiset nahkasaappaani Helsinkiin asioimaan suunnatessani. Perillä päälle iski se odotettu lumisade, aiemmin kuin arvasinkaan ja koska sain mieheni seurakseni kaupunkiin hoitamaan päivän tapaamisia, päätimmepä kuvata uudet kengät varsin talvisessa, tosin märässä ympäristössä. Pääsin blogiyhteistyön myötä valitsemaan suomalaisen Pomarin valikoimista itselleni talvikengät. Tavoitteeksi asetin löytää talveksi kengät, jotka sopisi hyvin työpukeutumiseen tyylikyydeltään, mutta jotka olisivat mukavat ja käytännölliset jalassa. Välillä tulee käveltyä pitkiäkin päivä yksillä kengillä ja silloin epämukavat kengät onnistuu kyllä pilaamaan ainakin loppuosan päivästä. Mukavuus on siis ehdoton edellytys, mutta kyllähän samalla on kiva koittaa pitää omasta tyylistä kiinni!

Olin alkuun hiukan epäluuloinen Pomarista kuullessani, sillä mielsin merkin hyvinkin vanhanaikaiseksi ja ajattelin mallien keskittyvän pelkästään sinne mukavuuteen ja turvallisuuteen, mutta malliston selailu osoitti, että tyylikkyys on mukavuuden lisäksi otettu hienosti huomioon monissa malleissa. Valintani kohdistui tällaisiin varsin klassisiin saappaisiin, joille uskoisin löytyvän käyttöä useammaksikin vuodeksi. Takana olevat koristevetoketjut on ihana, tyylikäs yksityiskohta ja just minun makuuni. Muutenkin saappaat tuntuvat viimeistellylle ja nahka on laadukasta.

Pomar

Pomarin kengät valmistetaan Virossa, ja ne on suomalaiseen jalkaan suunniteltuja malleja. Malli sopii hienosti minunkin reippaan paksuisille pohkeilleni (tai siis hyvin treenatuille säärilleni) ja vetskarit sujahtaa nätisti kiinni. Plussaa vielä gore-tex -ominaisuudesta, josta näillä märillä keleillä on takuulla hyötyä! Saappaat tuntuvat siltä, että näillä tulee tarkenemaan kunnon pakkasillakin, sillä vuori on lämmin. Ja tarpeeseen lämpö tulee lauhemmillakin keleillä, jos on liikkeellä hameella ja sukkiksilla.

Pomar

ps. Jos kiinnostaa kokeilla suomalaisia nahkakenkiä, alekoodilla pomar10 saat 10% alennuksen Pomarin verkkokaupasta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.