Syksyn parhaat puolet

Kynttilät, jotka tuovat valoa synkkään iltaan tai hämärtyvään aamuun

Kynttilät kuuluu niin oleellisesti syksyyn ja koko loppuvuoteen, ettei niitä voi olla listaamatta heti ensimmäisenä. Kynttilöitä lyhdyssä, pöydällä, keittiössä, terassilla… Mieluiten kaikkialla! Ruokapöytään sytytetään kynttilät nykyään joka päivä ruokailun ajaksi. Kyllä kynttilät vaan tuo iloa ja valoa elämään!

Höyryävän kuuma kupillinen

Tässä vaiheessa vielä itselleni teetä, miehelle kahvia, mutta suunnittelimme kyllä jo glögikauden avaamista. Mikä se mukavempaa kuin kylmänä pakkasaamuna hörppiä kuppi kuumaa, joka lämmittää niin mieltä kuin kroppaakin!

Viileneviä iltoja lämmittävät villasukat

Onkohan parempaa kuin saunan jälkeen pukea pehmeät villasukat jalkaan!? Aamullakin ehtii tovin hipsutella villasukissa ennen töihin lähtöä. Villasukat on kunnon kotivaate, joka toimii tietysti parhaiten rentojen pyjamahousujen kanssa!

syystunnelmaa

Kirpeät aamut ja illat, jolloin lämpimään kotiin on ihana palata

Ensimmäiset pakkasaamut on ollut aivan huikeita! Pienessä pakkassäässä ja kirpeässä aamuauringossa herää kunnolla heti kun nenän työntää ovesta ulos.

Villahuopa, johon on hyvä käpertyä nauttimaan tunnelmasta, jonka vain syksy voi tuoda mukanaan

Viime vuotinen villahuopaihastukseni löytyi yllättäen varastosta; olin jo ihan unohtanut sen olemassaolon! Kylläpä kuusihuopa tuntuu ihanan pehmeälle ja lämpimälle. Huovasta pitää myös tämän talon eläimet, enkä yhtään ihmettele miksi!

Osallistu sinäkin StyleRoomin haasteeseen ja esittele sinun syystunnelmasi. Lisää StyleRoom-albumiin kuvia kodin, mökin, pihan tai terassin syysilmeestä. Syntyykö se kynttilöillä, valosarjoilla, kukilla, kodintekstiileillä vai jollain ihan muulla? Lue osallistumisohjeet ja osallistu albumillasi upean palkinnon arvontaan. Osallistumisaikaa on 26.10 saakka, joten kannattaa kuvata syystunnelmia heti tänä viikonloppuna! Minun syyskuvia löytyy reilusti lisää StyleRoomiin luomasta albumistani. //Millaisista asioista sinun syystunnelmasi syntyy?

Esmeralda’s on StyleRoomin yhteistyöblogi.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.