Voi syksy, minkä teit!

Enpä muista moneen vuoteen saaneeni syksyllä näin valtaisaa sisustusinnostusta! Joka vuosi kesän päätyttyä sisustusajatukset hiipii toki mieleen kun elämä siirtyy taas sisälle, mutta tällainen kaiken valtaava sisustusinto on yllättänyt pitkän tauon jälkeen. Ehkä asiaa on edistänyt käytännössä koko vuoden hukassa ollut inspiraatio niin sisustamisen kuin bloggaamisenkin suhteen. Tarpeeksi kauan kun himmailee itselle tärkeiden asioiden kanssa, jossain vaiheessa mennäänkin lujaa aivan toiseen suuntaan! Olen nauttinut suunnattomasti oman kodin sisustamisesta ja tälläkin viikolla kaikki joutilas aika on mennyt sisustuspuuhissa.

SyyskotiSyyskotiMeillä on käynyt kunnon pyörremyrsky olohuoneessa. Koska en aivan vielä pääse esittelemään valmista lopputulosta ja sitä, miltä meidän syyskoti näyttää, otin kuvia ruokailutilasta, jonka ilme ei ole muuttunut radikaalisti, korkeintaan hiukan pehmentynyt luonnonsävyisen maton myötä. Olohuoneen muutokset on jo instastoryssa vilahtanutkin, joten sinne vaan linjoille, jos haluat kurkata, miltä täällä näyttää! Lupaan fiilistellä videolle olohuoneen viimeistelyjä tässä viikonlopun aikana.

Värejä meille on hiipinyt vähän sinne ja tänne, joten ruokailutila ja keittiö tuntuvat kovin värittömille näin muusta yhteisestä tilasta irroitettuna. Kuitenkin sisustuksen pohja saa edelleen olla neutraali ja luonnosta inspiraationsa saanut. Vaikka kyllähän aivan yhtälailla ne meidän kodin väritkin on luonnosta poimittuja!

Syyskoti SyyskotiKotona on palanut kynttilät viimeisten parin viikon aikana valehtelematta joka ilta. Aurinkoiset syyspäivät ovat olleet harvassa ja tilalle on tullut syksyyn kuuluva hämäryys. Päätin, että en ala surkuttelemaan tilannetta, jolle en mitään mahda vaan sytytän kynttilöitä jokaisen hämärän hetken iloksi. Kastehelmikipot tuntuvat yhä vain tosi kivoille ja siinä ne ovatkin majailleet keittiön pöydällä jo tovin. Löysin Aavikko -sävyisen kupin kesällä alennusmyynnistä ja se tuo kivasti settiin lämpöä. Väri on muuten aika lähellä tuota kynttilänjalan messingin sävyä. Messinki kaipaisi kyllä hiukan puhdistamista ja kiillotusta! Käyköhän siihen jokin kotoa löytyvä aine, kuten hopean puhdistamiseen ketsuppi tai hammastahna?! Tajusin juuri, että kylläpä tuo kultaköynnös katon rajassa on kasvanut viime vuodesta. Katsokaa vaikka, miltä se näytti vuosi sitten sen kattoon viritellessäni!

SyyskotiSyyskotiNämä elokuun viikot on mennyt niin vauhdilla, että välillä tuntuu että perjantai on joka toinen päivä eikä viikonloppua ehdi edes odottaa. Tosin, olen koittanut suhtautua elämään niin, että jokaisen päivän pitäisi olla sen verran kivaa että viikonloppu poikkeaisi arjesta mahdollisimman vähän eikä olisi erityisen odotettava asia. Ei se silti ihan läpi mene, sillä onhan viikonloppuaamuissa aivan erilaista rauhaa kuin arkiaamuissa ja viikonloppuisin nautin suunnattomasti siitä, että on aikaa puuhastella rauhassa asioita, joista arkena vain haaveilee. Tänä viikonloppuna ajattelin kokata pitkän kaavan mukaan, viimeistellä sisustusmuutoksia, lähteä metsään etsimään sieniä ja käydä Kirkkonummi -päivillä! Ehkä listaan täytyy lisätä vielä muutama kotityökin.

Kylläpä olen ikävöinyt tällaista aivan tavallisista kuulumisista kirjoittamista! Vaikka on muita somekanavia, ei se ole suinkaan sama asia kuvata pätkiä storyyn tai ottaa instakuvia kuin koota yhteen blogiin useampia kuvia ja kirjoittaa teksti niiden ympärille. Toivottavasti te jaksoitte lukea rupatteluni edes alkusanoja pidemmälle!

//Ihanaa ja tunnelmallista elokuun viimeistä viikonloppua sinulle!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.