Syyskoti – Syvempiä sävyjä makuuhuoneessa

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Alkavan syksyn kunniaksi ajattelin hieman käydä läpi meidän kodin syyssisustusta. Aloitetaan makuuhuoneesta, jonka yksityiskohtia jo kuvasinkin teille. Nyt on vuorossa laajempi kurkistus makuuhuoneeseen. Makuuhuoneen syksy on sävyiltään syvempi ja tunnelmallisempi. Siinä missä kesällä tekee mieli laittaa kaikki turhat tekstiilit pois, saa sängyllä olla syksyn lähestyessä vinot pinot tyynyjä ja peitteitä.

Syksyllä koti on tärkeä paikka ja sisustustaminen varsin merkityksellistä. Syksyllä kodista tehdään mukava ja tunnelmallinen pesä, jossa pimeä ajanjakso on kodikasta ottaa vastaan. Irtovalaisimet, kynttilät ja lyhdyt on iltaisin jo tärkeässä roolissa. Juuri nyt hämärtyvä vuodenaika tuntuu ainoastaan tunnelmalliselle ajatukselle.

Monikäyttöinen päiväpeite on saatu Svaneforsilta. Se on jo nähty tyttären huoneessa, josta esikoinen vei sen huoneeseensa kunnes totesin, että hänellä toimii paremmin kivat lakanat esillä, kun ei sitä sänkyä kuitenkaan pedata aamuisin ja toin päiväpeitteen yläkertaan meidän makkariin. Yhden hengen sänkyyn mitoitettu päiväpeite toimii loistavasti myös parisängyn osittaisena jalkopäätypeitteenä, jolloin pussilakana ja tyynyt jää kivasti esille. Aiempaa tummempi päiväpeite tuo huoneeseen syvyyttä ja syksyisiä sävyjä.

Messinkinen upea  Dexter -seinävalaisin* on ollut viime aikojen useiten tiedusteltu tuote somekanavissani. Ilokseni nyt voin kertoa, että sitä saa jälleen Ellokselta. Valaisimessa on tosi pehmeä ja tunnelmallinen, riittävän himmeä valo ja onhan valaisin yksinkertaisuudessaan tosi kaunis. Elloksella on kodin tuotteista 20% ale 4.9. asti*

Kurkistetaan juuri alkavan syyskuun aikana vielä kodin muuhun syystyyliin! Suuria mullistuksia ei ole luvassa, mutta aina on hyvä saada jotain pientä muutosta vuodenaikojen välille sisustuksessakin.

//Tunnelmallista perjantaita ja elokuun viimeistä iltaa, sekä syyskuun ensimmäistä viikonloppua! Nyt se on ihan virallista; syksy on täällä!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.