Syksyn värikkäin kattaus & yllättävät yhdistelmät

Kaupallinen yhteistyö / Kellopuoti

Jos syksy ei saa jonkinlaista väreihin ihastumista aikaan, ei sitä saa mikään vuodenaika. Vaikka rakastan neutraalia ja monen mielestä ehkä väritöntäkin sisustusta, pidän luonnon sävyistä valtavasti. Syksyllä luonto on värikkäimmillään ja varmasti juuri sen vuoksi saatan syksyllä kaivata pientä väri-ilottelua kotiinkin. Tällä kertaa leikittelin väreillä syksyisessä kattauksessa, jonka tein Kellopuodin Bohemia Diamond kristallimaljakon ja -maljan ympärille.

kristallimaljakko

Kristallimaljakko on palvellut pari kertaa jo ruusumaljakkona, mutta koska kristallit ja ruusut on aika ennalta arvattava yhdistelmä, halusin kokeilla tällä kertaa jotain aivan muuta. Hienostunut kristalli ja luonnonmateriaalit yhdessä ovat hiukan ristiriitainen pari ja sen vuoksi kattauksesta tulikin varsin mielenkiintoinen. Toisaalta, kristalli, pellava ja kynttilät on aina kuulunut yhdessä juhlakattaukseen, joten ei tässä nyt niin kauas perinteistä mennä!

kristallimalja

Meidän puutarhan omenasato on ollut tänä vuonna valtaisa. Omenoita on syöty kotona paljon ja parhaiten ne tekeekin kauppansa, kun ne ovat kauniisti esillä. Kristallimalja pöydällä tuo arkeenkin juhlaa ja kyllähän maljasta on ilo poimia omena vaikka jokaisen aterian jälkiruuaksi!

kristallimalja

syksy kattaus

kristallimaljakko

Tukeva ja laadukas kristalli maljakossa on minulle ihan uusi kokemus ja tämän perusteella meillä tullaan näkemään kristallisia astioita jatkossakin. Itse pidän maljakon ja maljan yksinkertaisesta ja tyylikkäästä kuvionnista ja se sopiikin monenlaiseen tyyliin. Herkempää tai vielä simppelimpää muotoilua arvostavalle Kellopuodista löytyy myös muita kristallisia astioita.

kristallimalja

Syksyn värit sisälle tuotuna piristää kyllä kummasti harmaampaakin syyspäivää. Kannattaa kokeilla! //Ihanaa syysviikonloppua! Toivottavasti tulossa oleva myrsky ei vie sähköjä tai kattoa kenenkään päältä…

ps. Bohemia Diamond kristallimaljakot ja -maljat ovat juuri nyt 30% alennuksessa Kellopuodissa.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.