Syksyinen sisustus

syyskoti1

Tuumailin tuossa viikonloppuna, että meillä on ollut kesän jälkeen vielä hiukan kesäinen fiilis sisustuksessa. Kesän jälkeen en ole juuri muuta tehnyt, kuin vienyt vaaleanpunaiset jutut pois ja lisännyt kynttilöitä sinne tänne. Nyt kuitenkin päätin tehdä asialle jotain, ja aloitin yhdestä nurkasta. Kannoin pusikosta yhden kuivuneen oksan vaasiin tuohon kirppislöytöpöydän päälle ja asettelin talveen sopivia sävyjä sen kaveriksi. Juuri sen kummempaa en vielä ehtinyt tekemään, mutta ainakin tämä seinusta sai heti syksyyn ja talveen sopivamman ilmeen. Talvilookia tuo myös tuo harmaa lampaantalja, joka meillä tosin on ollut ihan ympärivuotisessa käytössä. Sen kaveriksi voisin tuoda esille muitakin taljoja. Muutenkin tekstiilejä voisi olla aika vaihtaa hiukan talvisempiin, parin tyynyn verran ainakin. Kohta on myös se aika, kun saan ripustella tunnelmavaloja sinne tänne tuomaan valoa pimeisiin ja aina vain aikaisemmin hämärtyviin iltoihin. Millä keinoin teillä on tuotu syysfiilistä sisälle?

syyskoti2 syyskoti3

Viikko on alkanut mukavasti, sillä olen jälleen päässyt urheilemaan. Flunssa meni nopeasti ohi, liekö ollut vain joku vilustuminen. Tälle viikolle on muutenkin kivoja juttuja tiedossa; ainakin blogikollegoiden tapaamista Helsingissä, synttärijuhlia ja kenties päivän reissu Tampereen suunnallekin. Ei tässä pitkästymään ainakaan ehdi! //Kivaa viikonjatkoa ja iloista mieltä!

rottinkipöytä kirppislöytö, valkoinen vaasi ikea, harmaa vaasi monday to sunday home, tyyny H&M home, talolyhty K-rauta

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Kynttilöitä, villahuopia ja uunin lämmintä tunnelmaa, syysoloa, rauhaisaa.

 • Neuleruukun perässä löysin sivuillesi ja rakastuin! Oli pakko käydä liittymässä bloglovinin kautta lukijaksi. Rakastan mustavalkoista sisustusta ja sitähän kotisi tarjoaa! IHANA!

  Miukavaa lokakuuta!

  – Jaana / Koti Hämeenkadulla -blogi

 • Voi miten kaunista ja syksyistä. Mä en ole vielä kaivellut taljoja esiin, kun ajattelin ”säästää” ne ns. talviseen sisustukseen. 😀
  Tekisi mieleni kyllä ostaa kaikkia ihania kynttiläjuttuja taas näin syksyisin, vaikka kaapit pursuavat niitä jo ennestään.

  • Juu, talveenkin taljat tietysti sopii. 🙂 Täytyy niitä pikkuhiljaa lisäillä talvea kohti mentäessä. 🙂 Minunkin tekisi mieli hankkia kaikkia uusia kynttilöitä ja lyhtyjä ja tunnelmavaloja, mutta kun ennestään on jo kaapit täynnä, taidan malttaa ja osoittaa itsekuria! 😀

   Jokohan me viimein tapaisimme, parin viikon kuluttua blogipippaloissa?!? Eikö olisi jo aika? 😀