Suosituimmat postaukset 2015

Näin uutta vuotta aloitellessa on hyvä aika katsella vielä sen verran viime vuoteen, että kävin kurkistamassa blogin tilastoja ja listasin viisi blogini suosituinta postausta vuodelta 2015. Tilastoja on toisinaan ihan mielenkiintoista tutkailla ja tsekata, mitkä jutut teitä on eniten kiinnostanut. Tässä suosituimmuusjärjestyksessä viisi postausta vuodelta 2015.

top1

Luetuin postaus viime vuonna oli vinkkipostaus instagramiin liittyen,  VINKKI – KUVAT SUORAAN TIETOKONEELTA INSTAGRAMIIN. Tämän postauksen suosio taitaa olla googlen avustama, sillä luulen aiheen olevan hyvin haettu. Olen itse sittemmin siirtynyt Dropboxin käyttöön kuvien siirtämisessä, sillä tagit on helpompi lisätä puhelimella, mutta ihan ajankohtainen vinkki yhä. Otan tästä vinkin itselleni ja ehdottomasti aion kirjoitella erilaisia vinkkipostauksia tänäkin vuonna, sillä ne ovat aina olleet kovin tykättyjä ja niitä on mukava tehdä.

top2

Toisena TOP 5 -listalla on makuuhuonepostaus MAKUUHUONE – ENNEN & JÄLKEEN. Remontin myötä syntyneet ennen&jälkeen -postaukset ovat kiinnostaneet selvästi tänä vuonna paljon. Makuuhuoneen kuvat taisi olla ensimmäiset. Kyllähän muutos oli aikamoinen! Kovin montaa ennen&jälkeen -remonttikuvaparia ei ole enää luvassa, mutta yksi projekti vielä odottaa valmistumista ja siitä näette varmasti kuvia.

top3

IKEAN JOULU 2015 oli yllättäen ihan kärjessä, vaikka en itse näitä pressikuvapostauksia ja tuotekollaaseja ole kovin korkealle noteerannut. Mutta onhan Ikean joulusta useampana vuonna jo kyselty kuvia, joten eiköhän katsella joulukuvia jälleen sitten loka-marraskuulla 2016.

top4

Pikkuvessan SEMENTTISET SEINÄT ( ENNEN & JÄLKEEN ) oli toiseksi kiinnostavin sisustusjuttu. Mikrosementtipinnat on herättänyt paljon kysymyksiä ja kiinnostusta. Aiheen tuoreimpiin kommentteihin vastaaminen on to do -listalla!

top5

Oma suosikkipostaukseni ylsi onneksi TOP 5 -listalle mukaan. LOPPUTULOS – KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTTI juttua tein pitkään ja hartaudella, nimittäin hämärän kellarin kuvaaminen keinovalossa ei ollut mikään ihan yksinkertaisin juttu! Sen vuoksi onkin ihanaa, että jutusta pidettiin ja siitä on ollut iloa mikrosementtiä kylpyhuoneeseen suunnitteleville!

Olisi kiva kuulla teiltä, millaiset aiheet ja jutut teitä eniten kiinnostaa blogissani! En lupaa, että toteuttaisin kaikkia toiveita, mutta toki mielelläni otan toiveita huomioon!

ps. Vanha juttu kaikkien aikojen suosituimmista postauksista löytyy täältä ja näyttäisi kovasti siltä, että näiden vanhojen suosikkien asema ei silti ole uhattuna, vaikka uusia juttuja syntyy  joka viikko!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Hei Essi, tuo instaan liittyvä vinkkilinkki ei jostain syystä aukea. Mä olen siitä kiinnostunut, että olisko se parempi kuin oma tämänhetkinen tapani. Teen kuvat valmiiksi lightroomissa, export koneelle ja sieltä lataan ne google driveen ja drivesta puhelimen muistin kautta instaan. Toimii ja on melko nopea. Dropbox on kans hyvä, varmaan suurinpiirtein sama tyyli. Sulla on hieno vuosi takana! Blogistasi saa aina valoa ja hyvää mieltä. Blogiasi kuvaa mielestäni sanat esteettisyys, valo, harmonia, kädentaidot, tyylikkyys, puhtaus..tunnelmat. 🙂 sinä ja kotinne toimitte ilona ja inspiraation lähteinä! Kiitos ja ihanaa tulevaa vuotta!

    • Ps. Pidän myös ennen – jälkeen -kuvistasi. Jatkossa toivon kuvia lastenhuoneista ja lisää upeita kattauksia sekä niitä ihania leipomusvinkkejä ;>

    • Voi harmi! Linkissä oli joku pielessä, mutta korjasin sen nyt. Luulen, että tuo Google drive -tyyli on ihan vastaava kuin mun Dropbox. On itse asiassa varmaan helpompi, kuin Gramblr.

      Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Ihana kuulla, että blogistani on iloa! <3 Mukava jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. 🙂 Eiköhän lastenhuoneita kuvata ensi vuonnakin, vaikka itsestä tuntuukin, että ne on niin nähty. 😀 Kattauksia ainakin on takuulla tiedossa, ja eilöhän leipomaankin ehditä! 🙂