Spring is here!

Iloista perjantaita! Takatalvesta huolimatta täällä ollaan niin keväisissä tunnelmissa, ettei mitään rajaa. Hento lumikerros saa auringonpaisteen tuntumaan vielä tuplasti kirkkaammalle ja mieli on ihan keväässä. En malta odottaa, että parin viikon kuluttua ulkona alkaa vihertää ja päästään pikkuhiljaa pihahommiin. Vaikka ei sillä, etteikö tässäkin hetkessä olisi kivaa! Tänään kotiin kävellessäni kävin pusikon kautta ja nappasin muutaman pajunoksan mukaani. Pajunkissat maljakossa on vaan niin kauniita ja keväisiä, että en oikeastaan muuta pääsiäiskoristusta kotiin kaipaisikaan. Nostin silti pari aiempien vuosin DIY -pääsiäismunaa marmorilaatalle pajunkissojen kaveriksi. Musta yksilö on liitutaulumaalilla maalattu, kuviollinen taas on päällystetty TineK:n servetillä. Voi olla että tälle pääsiäiselle ei uusia koristuksia ole tulossa, sillä nämä maaliskuun päivät ovat olleen melkoisen kiireisiä, niinkuin ehkä postaustahdista olette päätelleetkin. Elämässä sattuu ja tapahtuu, tällä kertaa ihan hyviä asioita pelkästään!

https://instagram.com/essiesmeralda_/

Pajunkissa

DIY Pääsiäismunat

Täällä on alkamassa on mukava viikonloppu, jota saadaan viettää suurimmaksi osaksi tällä kertaa aikuisten kesken, kun lähdemme Heikin kanssa minilomalle ja tällä kertaa emme suuntaakaan kotikuntaamme kauemmas vaan tutustumme paikalliseen hotelliin. Instaan tulee päivittymään viikonlopun kuulumisia, mutta tuosta reissusta kirjottelen juttua myöhemmin blogiinkin.

Pajunkissat

//Mukavaa viikonloppua ja iloista mieltä!!

ps. Oletteko huomanneet, että Bellasta löytyy nyt uusi sisustusblogi, kun sain Keski. -blogin Jennin bloginaapurikseni! Kannattaa käydä tutustumassa, jos Keski. ei vielä ole tuttu!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.