Sosiaalinen Media ja Sisällöntuotanto

Sosiaalinen media on tämän päivän näyteikkuna, joka antaa kohderyhmällesi eli potentiaalisille asiakkaillesi kuvan yrityksestäsi. Sinun tehtävänäsi on päättää, millaisen mielikuvan haluat antaa ja sen jälkeen ryhtyä rakentamaan ja ylläpitämään tätä kuvaa. Jos ajatus tästä kaikesta tuntuu haastavalle, tulen mielelläni apuun!

Somevalmennus

Moni yrittäjä kokee, että sosiaalisen median kanavien perustamiseen, ylläpitoon tai uudistamiseen ei ole aikaa eikä ideoita.

Sosiaalisen median kanavien perustamisen tai uudistamisen sekä sisällöntuotannon ja ylläpidon voi ulkoistaa kokonaan tai osittain. Palveluni on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja brändeille, jotka haluavat saada aikaan toimivat sosiaalisen median kanavat tai saada uutta, laadukaista sisältöä kanaviin.

Tavoitteena on, että pääset käsiksi somekanavien tehokkaaseen ja toimivaan ylläpitoon. Tämä ei poissulje vaihtoehtoa siitä, että jatkossakin ostat minulta palvelun, jonka myötä somepäivitykset ja kanavien kehittäminen on minun vastuullani ja hoidossani. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun toimitaan yhteistyössä, jolloin yrittäjän ja asiantuntijan näkymykset yhdistetään toimivaksi kokonaisuudeksi.

Palvelun myötä saat ammattimaisen ja yhtenäisen ilmeen kaikkiin yrityksen kanaviin. Minulla on mahdollisuus tuottaa sisältöjen lisäksi erilaisia markkinointimateriaaleja samalla ilmeellä. Tärkeintä on, että saat ulkopuolisen näkemyksen kokonaisuuteen ja brändin ilmeeseen.

Tässä esimerkkejä palvelukokonaisuuksista:

Sosiaalisen median kanavien perustaminen ja ylläpito
Somevalmennus
Kuva- ja tekstisisällöt kanaviisi
Kuvapankki yrityksesi tuotteista (tuotekuvat, miljöökuvat)
Blogin perustaminen
Yrityksesi visuaalisen ilmeen suunnittelu

Minulta saat myös koulutuspaketit työyhteisölle tai instagram -kurssin vaikkapa kaveriporukalle!

Käytännön toimet

Käytännössä palvelut aloitetaan nykytilanteen kartoituksesta. Valmennus etenee tavoitteiden luomisella sekä kohderyhmien ja kanavien valinnalla. Brändin mielikuvaan vaikuttaa lähestymistyyli, jolla potentiaalisia asiakkaita lähestytään. Valmis somestrategia sisältää vastaukset kysymyksiisi ja kertoo mitä ja millaisia sisältöjä tuotetaan mihin ja milloin.

Somevalmennus

Olen Essi Niskakangas, sisustus- ja somealan yrittäjä Kirkkonummelta. Minulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2005, jolloin perustin ensimmäisen yritykseni 22-vuotiaana. Jo tuolloin tavoitin asiakkaani silloisten sosiaalisten median kanavien, keskustelupalstojen kautta. Kanavat ja tavat ovat muuttuneet kuten maailmakin, mutta minulle on yhä tärkeää olla juuri siellä, missä potentiaaliset asiakkaani ovat. Olen kirjoittanut sisustuspainotteista lifestyleblogia vuodesta 2009. Vuodet blogin parissa ovat opettaneet paljon sosiaalisesta mediasta ja sen alati muuttuvasta tilasta. Nyt on aika tuoda kokemukseni ja osaamiseni myös sinun ja yrityksesi avuksi!

Ole pian yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella!

//Essi Niskakangas

essi(@)esmeraldas.fi
0503594827

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna