Sirompi sohvapöytä

Perjantai ei kyllä tunnu lainkaan perjantailta, kun viettää edes osittaista kesälomaa! Arki ja viikonloppu sekoittuu niin suloisesti toisiinsa, että on hankala huomata perjantaita. Ehkä ensi viikolla tilanne on toinen, kun työt taas kutsuu! Viikonloppukukatkin tuli kasattua jo eilen olohuoneen sohvapöydälle, kun yhdistelin maljakkoon ostamani pionipuntin ja leikkasin pihalta pionipuskasta pari pinkkiä oksaa hennon vaaleanpunaisten kukkasten kaveriksi. Jälleen kerran pionit on vielä ihanempia kuin viime kesästä muistinkaan, kukista kauneimpia!

hakola round sohvapöytäTämän postauksen idea ei kuitenkaan ollut pionit ja viikonloppu vaan tuo musta sohvapöytä, joka pääsi sovitukseen olohuoneeseen vanhan puisen valkoisen sohvapöydän tilalle. Hakolan Round sohvapöytä on huomattavasti omaa sohvapöytää keveämpi, sirompi, pienempi ja matalampi ja ehkä sen vuoksi se tuntuu sopivan niin hyvin paikoilleen. Vanhalla sohvapöydällä on sen verran paljon tunnearvoa, että sen vaihtamista en ihan heppoisin perustein aio tehdä ja tämä homma on funtsittava tarkoin.

hakola sohvapöytäPyöreä SohvapöytäNyt onkin armoton mietintä käynnissä, olisiko mustasta Roundista meidän sohvapöydäksi ja miten pöytä käytännössä meillä toimisi. Perheenjäseniltä on tullut pääasiassa oikein positiivista palautetta, sillä kyllähän tuo kokonsa puolesta on meille sopivampi kuin edeltäjänsä. Tämä sirompi sohvapöytä jättää paljon enemmän tilaa olohuoneeseen ja muotonsa puolesta ei rajaa sohvaa kalusteen taakse niin kuin pidemmän mallinen pöytä tekee. Toisaalta taas, laskutilaa on huomattavasti vähemmän ja pöydälle ulottuu vain keskellä sohvaa istuessaan. Eikä tästä löydy lehdille käytännölliseksi todettua alatasoakaan. Hyviä puolia on siis molemmissa vaihtoehdoissa! Sohvapöydällä odottaa reissutuliaisina tuomani latvialainen Deko ja uusin Avotakka, joten enköhän lehtiä sohvalla lueskellessani pääse lähemmäs vastausta tuossa käytännöllisyyskysymyksessä!

hakola sohvapöytä roundOlisi kiva kuulla teidän kommentteja puolesta tai vastaan! Kuvia valkoisesta pöydästä löytyy ainakin Kesäkoti -postauksesta. Kummasta pidät enemmän? Miksi?

*Sohvapöytä kuvauslainassa

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Tosi kaunis pöytä ja sopii teille loistavasti! 🙂 Tykkään tästä teillä ehkä enemmän kuin siitä vanhasta. Jos tässä olisi alataso, niin voisin kuvitella tämän meillekin. Itse vaan kaipaan ulkonäön lisäksi käytännöllisyyttä ja sisustuslehtien suurkuluttajana en pärjäisi ilman alatasoa. 😀 Itsekin haaveilen välillä pienemmästä sohvapöydästä. Nykyinen on muuten ihan täydellinen meille, mutta hieman liian suuri pieneen olohuoneeseen.

    • Minustakin tämä sopii erinomaisesti meille! Minuakin hiukan tuo alatason puute häiritsee, mutta toisaalta onhan meillä tuossa vieressä lehtiteline, jossa voi säilyttää sisustuslehtiä. Ihan sama juttu täällä on nykyisen pöydän suhteen, se on hiukan liian iso vaikka muuten onkin kiva. 🙂

  • Sohvapöytä on tosi kaunis ja sopii hyvin sohvan kanssa. Kaunis sohva pääseekin näin paremmin näkyviin. Kaunista tuossa on juuri se sirous ja malli. Mutta se käytännöllisyys. Kun ei ole alalaskutilaa, jonne lehdet yms laittaa kädestä… Toisaalta onhan teillä tuo lehtiteline tuossa vieressä. Vanhalle sohvapöydälle löydät ehkä jonkun toisen paikan, joten sitä ei tarvitse hyljätä uuden tullessa taloon 🙂 Sohvapöytä olisi nappivalinta meidänkin Hakolan kulmasohvan kanssa.

    • Juuri samaa minäkin mietin, lehdille olisi hyvä olla laskutaso, mutta kyllähän tuo pieni lehtiteline korvaa sen puuttuvan alatason! Harmillisesti meillä ei ainakaan vielä ole paikkaa vanhalle pöydälle, mutta ehkä sitten kun rakennamme pihamökkiin sen kesäolohuoneen… 😀

  • Ehdottomasti tämä pöytä on parempi!! Rikkoo linjoja sopivasti, tumma väri tuo särmää ja mielenkiintoa tilaan. Vanha pöytä hukkuu sohvaan. Tämä on kaunis!!

  • Täytyy sanoa, että minäkin tykkään tästä keveytensä ja muotonsa ansiosta tosi paljon ja sopii teille kauniisti. Jos vanhalle pöydälle löytyy uusi paikka kotoa, niin kannatta antaa tälle kunnon mahdollisuus sohvapöytänä. <3

  • Uusi on parempi muotokielen, korkeuden, värin ja siroutensa vuoksi. Lejdet voi laittaa toisaalle. Itselläni ne on kahvallisesss niinikorissa. Artekin ”Kanto” olis niille hyvä ?

  • Uusi on parempi. Siro moutokieli, musta väri luo kontrastia ja pyöreä muoto rikkoo kantikkaiden huonekalujen linjaa.