Sisustusvuosi 2016

Tässä vaiheessa vuotta on hyvä sauma kerrata vähän kulunutta vuotta ja miettiä, mitä kaikkea kuluneeseen vuoteen on mahtunut. Sisustusvuosi oli siinä mielessä hyvin onnistunut, että kun ensimmäinen vuosi uudessa kodissa tuli täyteen, alkoi talo saada kodikkuutta ja pehmeyttä. Nyt kun katselen yli vuoden takaisia kuvia, näyttää koti hyvin paljaalta ja keskeneräiseltä. Niinhän kuuluu ollakin, sillä paras sisustus syntyy vähitellän, osa kerrallaan niin, että sisustaessa ehtii tutustua taloon ja siihen, mitä se vaatii muuttuakseen kodiksi.

Alkuvuosi oli sisustamisen osalta hyvin rauhallinen. Se pieni hetki, kun saatiin nauttia valkoisesta talvesta, toi olohuoneeseen ihanasti valoa! Kunpa tänäkin vuonna saisi edes tovin nauttia lumisesta maisemasta. Makuuhuoneessa kuvattiin upeita pellavalakanoita ja kerroin blogissa keittiön käytännöllisyydestä.

Sisustusvuosi 2016Kevätpuolelle siirryttäessä kotona näkyi pieniä yksittäisiä muutoksia. Olohuoneen seinä sai siniharmaan sävyn ja ruokailutila sai pehmeämmän ilmeen kun olohuoneen vanha matto päätyi pöydän alle. Nyt tuo räsymatto on kokenut kovia koiranpennun hampaissa, joten paikallaan voisi olla maton päivittäminen uuteen. Kaavailen jotain luonnollista ja pehmeää, helposti hoidettavaa vaihtoehtoa räsymaton tilalle.

Sisustusvuosi 2016Kevät ja kesä toi mukanaan tuttuun tapaan kesäelämään siirtymisen. Meidän kevät meni terassia rakentaessa ja juhannukseksi valmis terassi sai kauniin sisustuksen. Sisällä mentiin vähäeleisellä ja raikkaalla ilmeellä. Tuo aika on ihana, kun saa poimia omasta pihasta kauniita kukkia sisälle maljakkoon vaikka joka päivä!

Sisustusvuosi 2016Syksy ja lähestyvä talven pimeä kausi sai elämän taas keskittymään kotiin. Olohuoneessa koettiin muutoksia kun kaksi vanhaa kalustetta korvattiin yhdellä uudella tasolla. Tuo hankinta toi ehkä isoimman yksittäisen muutoksen sisustukseen koko vuonna. Tasosta onkin muodostunut olohuoneeseen kunnon sisustusalttari, johon on kiva kasata erilaisia asetelmia.

Luetuimmat postaukset sisustusvuonna 2016

Entä sitten ne vuoden suosituimmat postaukset? Eniten teitä kiinnosti Asuntomessut. Asuntomessujen Oivaltavat ideat ja yksityiskohdat oli koko vuoden suosituin juttu. Sisustusvinkit -postaussarja jäi loppuvuodeksi työkiireiden vuoksi, mutta kun uusi vuosi koittaa, lupaan palata sarjan pariin. Kaksi sisustusvinkkipostausta, Verhotangon korkeus ja Harmaan maalisävyn valinta ovat toisella ja kolmannella sijalla. Yhteistyössä Bonavan kanssa toteutettu Joulusisustus -juttu ehti nousta neljänneksi luetuimmaksi, vaikka se ei montaa viikkoa vanha olekaan. Ikean joulu kiinnostaa aina; niin myös tänä vuonna. Tämä viisikko kertoo sen, että vahvat sisustusteemat kiinnostaa teitä eniten, ja niiden parissa jatketaan varmasti tulevanakin vuonna. Sisustusvinkit -postaussarjaan otan myös mielelläni vastaan teidän ideoita, mistä yksittäisistä aiheista haluaisitte kuulla. Jos mielessäsi on jotain, mikä sisustamisessa mietityttää, jätä ihmeessä kommenttiboksiin viestiä!

Tänä vuonna sisustamiselle on ollut ehdottomasti vähiten aikaa koko blogin historian aikana ja kotimme sisustus on elänyt vähemmän kuin koskaan ennen. Silti muutamat yksittäiset muutokset on vienyt sisustusta juuri siihen suuntaan, millainen mielikuva minulla haaveiden sisustuksesta on. Ensi vuodelta toivon samaa harkitsevuutta ja kehitystä, mutta toivottavasti ehdin panostaa pieniin muutoksiin ja vaihteluun hiukan enemmän kuin kuluneen vuoden aikana.

//Kiitos, että olet kulkenut matkassani tämän sisustusvuoden ajan!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Sisustaan unelmavuosi selkeästi, paljon ihania muutoksia ja uusia juttuja! Voin niin yhtyä tuohon, miten uusi koti väkisin on vähän karu ja paljas, eikä sitä edes tajua kuin vasta sitten kun jälkikäteen katsoo niitä kuvia, kodin saatua jo enemmän lämpöä ja omaa näköä. Paljon parempi niin, kuin kaikki kerralla. 🙂

    Jäin ihailemaan yksityiskohtia kotonanne, tällaiset koontipostaukset ovat aina mukavia katsella kun on paljon kaikkea mihin kiinnittää huomiota!