Sisustusinspiraatiota – Vinon katon alla

Surffailen usein erilaisilla asuntosivuilla etsiessäni tunnelmakuvia suunnitteluasiakkaitani varten. Aina toisinaan samalla silmiin osuu helmiä, joita haluan jakaa teillekin. Niin kävi jälleen, sillä tämä vinokattoinen ja tiiliseinäinen makuuhuone on mielestäni niin hurmaava, että se ansaitsee tulla esitellyksi blogissakin.

Alvhem sisustusinspiraatiota

Rosoinen tiilisenä ja raskaat, tummat kattopalkit tulee valkoisen yksinkertaisen seinän rinnalla upeasti esille. Ikkunoiden upotukset on itsessään jo kauniit, mutta nuo rosoiset pinnat tuo kontrastia tilaan jo kokonaisuus on ihastuttava. Sisustuskin tuntuu istuvan makuutilaan kivasti. Kyllä tuolla vinokattoisessa tilassa kelpaisi levätä. Ehkä sängyllä loikoillessa näkee ikkunasta sinisen taivaan tai iltasella voi katsella tähtiä!

Alvhem inspiraatiotaAlvhem inspiraatiotaAlvhem inspiraatiotaMakuuhuoneen lisäksi tässä asunnossa ihastuin olohuoneen sävyihin. Utuinen siniharmaa sopii täydellisesti luonnonvalkoisen ja tumman puun kanssa, valkoista ja mustaa toki unohtamatta. Tällaisessa tilassa näkee, miten haaleilla ”värittömillä” sävyillä voi sisustaa elävästi ja kodikkaasti ilman, että lopputuloksen täytyy olla mustavalkoinen.

Alvhem inspiraatiotaAlvhem inspiraatiota

Kuvat: Alvhem

Voi olla, että en ensi viikonloppuna päädykään hakemaan perjantaipuskaan värejä vaan otan tämän kuvan mukaan kukkakauppaan lähtiessäni. Harmillisesti meidän kylältä harvemmin löytyy eukalyptuksen oksia! Kohta onkin se vaihe vuotta, kun maljakoihin saa hakea täytettä omalta pihalta tai lenkkipolun varrelta. Kävin muuten viikonloppuna leikkaamassa omenapuusta muutaman oksan sisälle maljakkoon ja nyt toivon, että nupuista pian aukeaisi muutamat omenankukat!

Ehkä huomasittekin blogin yläreunassa StyleRoom -bannerin, joka merkitsee sitä, että blogini on juuri liittymässä StyleRoom -blogien verkostoon. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka jatkan itsenäisenä bloggaajana omalla alustalla, omassa osoitteessani, on mukana nyt StyleRoomin taustatiimi ja tukena sisustusbloggaajaporukka sekä sitä, että postaukseni tulevat ensi viikosta alkaen näkymään myös StyleRoomin blogeissa. Kerron tästä muutoksesta vielä myöhemmin tarkemmin.

ps. Blogger näyttäisi korjaantuneen, sillä nyt uuden osoitteen lisääminen bloggerin lukulistalle onnistuu! Kannattaa kokeilla ja päivittää linkkilistoihin uusi osoitteeni https://esmeraldas.fi.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.