Pieniä ja edullisia sisustuslöytöjä kevätkotiin

Kaupallinen yhteistyö / K-Rauta Kirkkonummi

 

Sisustuslöytöjä tulee toisinaan tehtyä ehkä hiukan yllättävistäkin paikoista. Minä tein hyviä löytöjä paikallisesta rautakaupasta, kun valitsin Kirkkonummen K-Raudan valikoimista muutamia meidän kotiin sopivia tuotteita, jotka tekevät kivan keväisen vaikutelman olohuoneeseemme.

Sisustus Kirkkonummi

Aika moni on varmasti viime aikoina törmännyt K-Raudoissa myytäviin tyylikkäisiin ja trendikkäisiin Cellon piensisustustuotteisiin. Näiden tuotteiden valikoima on laajasti saatavilla myös Kirkkonummen K-Raudasta ja valitsinkin Cello Season piensisustustuotteiden valikoimasta muutamia raikkaita tärppejä kotiimme lähestyvä kevät jo mielessäni.

Alumiiniseen vaasiin laitoin näin pääsiäistä odotellessa nipun pajunoksia pajunkissoineen. Tyylikäs ja hillitty vaasi sopisi kauniisti myös muille oksille erilaisille heinille. Erikokoiset mustat metallikorit on käteviä monenlaiseen säilytykseen. Ikkunalaudalla olevat korit pitävät kirjat ojennuksessa. Suurempaan koriin laitoin pienempiä viherkasveja kootusti yhteen asetelmaan.

Sisustus Kirkkonummi

Sisustus K-Rauta Kirkkonummi

Tarjotinpöytä valkoisella kannella on mukavan siro ja kevyt. Sen metallinen koriosa sai kaveriksi ikkunalaudalle metallisen kynttilälyhdyn. Vaaleanpunaiset säilytysrasiat on kauniita ihan sellaisenaan. Toiseen rasiaan laitoin sopivasti kukkaan puhjenneen narsissin.

Sisustus Kirkkonummi

Sisustus K-Rauta Kirkkonummi

Säilytyskoreille on aina käyttöä ja valitsin Kirkkonummen K-Raudan valikoimista kaksi kauneinta näihin kuviin. Meriheinäkorien alaosa on maalattu ja se tekee korista astetta modernimman. Meillä on ollut näitä meriheinäkoreja aiemmin suurempien huonekasvien ”suojaruukkuina”, missä ne toimiikin hyvin.

Sisustus Kirkkonummi

Olen jo tovin kaivannut olohuoneeseen mattopiristystä ja ajattelin nyt kokeilla, miten kevyt, kuviollinen viskoosimatto sopisi meidän olohuoneen sisustukseen. Kirkkonummen K-Raudasta löytyy Cellon mattojen lisäksi mm. näitä Mattokympin viskoosimattoja eri kokoisina, värisinä ja parilla erilaisella kuosilla. Tämä harmaasävyinen matto sopii meille mielestäni kauniisti, se sointuu myös sohvan sävyihin  ja se tuntuu niin kivan kevyelle, että matto taitaa jäädä pysyvästi meille. Sille on paikka olohuoneen lisäksi tarvittaessa myös makuuhuoneessa.

Sisustus K-Rauta Kirkkonummi

Kirkkonummen K-Raudasta löytyy myös Luhta Homen kodintekstiilejä. Lampaantaljan jämäpaloista tehdyt istuinpehmusteet olisi ihanat vaikka jokaisella tuolilla ruokapöydän ympärillä. Puuvillaiset torkkupeitot ovat ajankohtaisia juuri nyt kun paksut villahuovat tuntuvat jo turhan talvisille.

Sisustus Kirkkonummi

Saan toisinaan tiedusteluja Kirkkonummen sisustustarjonnasta, moni paikallinen kun haluaisi käyttää mahdollisimman paljon Kirkkonummen yrityksiä ja kauppoja. K-Raudan sisustustarjontaa on mukava suositella, sieltä kun löytyy pintamateriaalien lisäksi laaja valikoima piensisusteita ja tekstiilejä, muutamia kalusteitakin. Tässä siis yksi hyvä suositus Kirkkonummen sisustuskaupoista!

Sisustus K-Rauta Kirkkonummi

Tuotteet kuvauslainassa

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.