Simppelit juhlat

synttarit-mustavalkoistaMeillä on juhlat täydessä vauhdissa ja mutsi täällä vaan bloggailee. Aika iisiä touhua noiden  vähän isompien tyttöjen kanssa! 😉 Tyttären kanssa sovittiin jo aikaa sitten, että tänä vuonna juhlitaan pienesti ja yksinkertaisesti; vain tärkeimmät kaverit tästä läheltä ja leppoisaa yhdessäoloa. Koristeita mietittiin vasta tuossa viime viikolla ja kun olimme tilaamassa uusia mustavalkoisia juttuja, huomasimme, että meillähän on kaapit pullollaan kaikkea pientä juhliin.

kaaretorttuleivokset

mustavalkoiset-synttarit-3

Hiukan katoimme pöytää jo päivänvalon aikana, mutta varsinainen kattaus jäi nyt kuvaamatta, pimeällä kun juhlitaan. Neela koristeli hienot leivokset kääretorttusiivuista joululahjaksi saaduilla tarvikkeilla. Suklaatähdet on tosi kivoja ja niitä tullaan varmasti käyttämään toistekin! Kaikki muu herkku olikin enemmän tai vähemmän valmiina kaupan hyllyltä ja sen ansiosta valmistelut sujui mukavan leppoisasti.

mustavalkoiset-synttarit-2

Katosta roikkuva ysi käännetään huomiseksi toisin päin, sillä huomenna juhlinta jatkuu kun saatiin vihdoin kutsuttua pikkusiskon kummeja synttäreille. Pientä leipomista on siis luvassa vielä tälle iltaa ja huomisellekin!

//Ihanuusviikonloppua, ystävät!!!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.