Ruokailutilapohdintaa

alvhem ruokailu1

Olen viime aikoina selaillut paljon kuvia ruokailuryhmistä ja tuoleista, sillä meidän ruokailutilan suhteen mieli on viime aikoina ollut kuin tuuliviiri. Alunperinhän mielessä ei ollut ollenkaan lähteä muuttamaan ruokapöydän tuoleja, mutta kun päätimme maalata kokovalkoisen tilan pöydän valkoiseksi, tuli vastaan tuolien uusiminen. Tovi sitten pohdin kokonaan uusia tuoleja, mutta mitä enemmän asiaa olen miettinyt, sitä hullummalle tuntuu ajatus kokonaan uusista tuoleista. Ihastuin ajatukseen vanhoista koulutuoleista pöydän ympärillä, mutta sellaisten löytymistä jos jään odottelemaan, meillä on tuoliasiat kunnossa ehkä joskus kymmenen vuoden kuluttua.

alvhem ruokailu 2Nyt täällä on sen sijaan mietitty sellaista vaihtoehtoa, että menisimme edelleen eriparituoleilla, mutta tuolit saisivat kaikki uuden värin pintaansa. Metallisille tuoleille on suunniteltu jo muuta käyttöä ulkona, ulkotuolejahan ne alunperin ovatkin. Puisia tuoleja on siis kolme ja niille löytyisi varmasti kaveriksi kolme puutuolia, ja kaikki nämä tuolit voisi maalata vaaleanharmaaksi. Vaikka tuolit olisivat kaikki keskenään erilaisia, sama väri kuitenkin yhtenäistäisi tuoit rauhalliseksi kokonaisuudeksi. Harmaa väri voisi olla hyvä vaihtoehto, sillä mustia tuoleja en liian rajun kontrastin ja puhdistamisen vuoksi halua. Ehkä osaisi meidän tapauksessa lähteä eriväristen tuolien yhdistämiseenkään, vaikka kivalta tuossa yllä puun ja mustan yhdistelmä näyttääkin.

alvhem ruokailuryhmäalvhem ruokailutuolit

Täällä on ollut varsin touhukas alkuviikko taas takana! Asiakaskäyntejä on riittänyt joka päivälle tai illalle ja monta uutta tai vanhaa projektia on käynnistymässä. Loppuviikko onneksi taitaa olla vähän rauhallisempi, tai ainakin hommat hoituu pääasiassa kotoa käsin. Kotona olisi kiva saada taas hommia etenemään, niitä tupareita kun olisi kiva viettää ennen kuin ollaan ihan pimeässä talvessa. Vaikka voisihan se olla mukavaa juhlia sittenkin, tunnelmallisempaa ainakin! Mutta sitäkin tärkeämpää olisi päästä tekemään eteiseen säilytystilaa ennen kuin takkivyöry iskee päälle… siihen ei ole enää kauan! Eteiskalustusta varten tarvitaan kuitenkin vanha ruokapöytä tuon väliaikaisen tilalle, sillä väliaikaisen pöydän kansi tullaan hyödyntämään eteisessä. Sinne siis suunnitellaan jotain perinteisestä eteisen liukuovikomerosta poikkeavaa. Taidan tehdä jonkinlaisen inspispostauksen siitäkin, sillä samaisesta Alvhemista löytyy paljon ideaa kauniiseen säilytykseen. Ei muuta kuin kivaa illanjatkoa ja palataan taas!!

Kaikki kuvat: Alvhem

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Hyvältä kuulostaa suunnitelmat. Harmaiksi maalatuissa kalusteissa on sitä jotain. Toivottavasti tarvittavat lisätuolit tulevat pian vastaan!
    Lopputulosta odotellessa! 🙂 Teillä on upea uusi koti. Kiva on ollut seurata sen muutosta. Ihanaa syksyn jatkoa!

    • Eiköhän sopivia puisia tuoleja ole jossain odottamassa uutta kotia. Täytyy vaan vähän ahkerammin kiertää kirppiksiä yms… 🙂
      Kiva kuulla, että olet tykännyt meidän kodin muutoksesta! Sitä on ollut ilo esitellä teille lukijoille. Ihanaa syksyä sinnekin!!