Rento tennariasu

IMG_4832

Uudet kesätennarini on tosiaan ollut kovassa käytössä viime aikoina, jalassa lähes kaikkialla muualla paitsi remppaamassa. Silloin kun kengät on oikein mukavat, minulle käy usein niin, että jumiudun yhteen kenkäpariin, sillä hyvin istuvien kenkien jälkeen on vaikea vaihtaa huonompaan. No, toivotaan että kohta on näille kengille liian kuumat olot!

Koska aurinko ja lämpö on jo hellinyt, vaikka ei mitään kesäkelejä vielä olekaan näkynyt, teki mieleni pukeutua jo hameeseen. Näin aurinkoisilla keleillä sukkahousut ei enää oikein tule kysymykseen ja lyhyt hame taas ei talven jäljiltä valkoisen ihon kanssa oikein houkuttele. Niinpä pukeuduin pitkään hameeseen, joka on collegepaidan ja tennareiden kaveriksi sopivan rento.

Vanhan kodin takapiha on jo ihanan vihreä ja kirsikkapuu on siellä täydessä kukassa. Olen koittanut vältellä siellä käyntiä, jottei haikeus iske, mutta kai se on käytävä tekemässä vielä hyvästelykierros pihallakin, ennen kuin tälle kodille sanotaan hyvästit. Muuttoon on nyt aikaa tasan viikko ja talolla asiat etenee hyvää vauhtia. Ollaan saatu viikonlopuksi reippaita talkoolaisia remonttikaveriksi, joten täyden kaaoksen keskelle ei jouduta muuttamaan.

IMG_4834

Lukijatarjous, 10% alennus Pomarin nettikauppaan on voimassa vielä maanantaihin 25.5.15 saakka. Alennuksen saat syöttämällä koodin POMAR10 tilausvaiheessa ja se koskee kaikki Pomarin kenkiä. Verkkokaupan naisten kenkien valikoiman löydät täältä.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Olen ihan samanlainen kenkien käyttäjä! Ostan harvoin ja sitten, kun löydän jotkut hyvät, kulutan ne suunnilleen puhki. Tsemppiä muuttourakkaan!

  • Pirtsakat bootsit… mäkin olen ihan hurahranut valkoisiin lenkkareihini. Ja voihan vitsi, kuinka ne ovat niin hyvät jalassa… mukavaa muuttoa 🙂