Rento, rennompi, perjantai!

Juuri nyt tuntuu siltä, ettei ole mitään parempaa kuin rento perjantai! Kaikki velvollisuudet on tipotiessään, takana on vauhdikas viikko ja kotona olo tuntuu ihanalle. Käytiin koiran kanssa jo pitkä metsälenkki. Ihana kun ihan vierestä pääsee metsään, missä Bruno saa juosta vapaana. Bruno on jo neljä kuukautta vanha, ja aika taitava koira jo! Pikkuinen vauveli se toki on vielä, mutta hurjasti se on kasvanut. Täytyy kirjoitella erikseen Brunon kuulumisia joku kerta, näihin kuviin se pääsi ja nautiskeli kun sai poseerata kameralle.

Perjantai-ilta

Töissä on niin hektiset ajat menneillään, että tällainen vapaa viikonloppu tuntuu suorastaan luksukselta. Tahti kuitenkin vaan kiihtyy ennen loppusuoraa, joten kyllä tässä saa ihan voimia keräillä, että jaksaa taas arkena painaa. Voimien keräilyä ajattelin tehdäkin tänä viikonloppuna! To do -listalla on lisäksi puhelut parille ystävälle, kummitytön synttärit ja ehkä pikavisiitti Ikeaan.

Perjantai-iltaIllat hämärtyy jo niin nopeasti, että kovin pitkää tovia ei valosta ehdi työpäivän päätteeksi nauttimaan. Pimeyttä vastaan taistellaan tänä vuonnakin kynttilöiden voimin. Ostin tässä syksyllä jälleen yhden uuden tuoksukynttilän, tällä kertaa H&M Homelta. Kiva kun meidän lähiostoskeskuksestakin löytyy nykyään H&M Home, ei tarvite lähteä Helsinkiin asti ostoksia varten.

Perjantai-iltaMe aletaan nyt kokkaamaan kuopuksen kanssa härkislasagnea! Olen suunnitellut viikkokausia tekeväni nyhtökauralasagnea, mutta en ole onnistunut kertaakaan saamaan sitä meidän ruokakaupasta. Härkistä sen sijaan riittää ostettavaksi asti, joten kokeillaanpa, millainen lasagne siitä syntyy. Täytyy varata aikaa valkosipulisen tomaattikastikkeen hauduttelulle, niin saadaan takuulla herkullista perjantai-illan ruokaa.

//Ihanaa viikonloppua ja tunnelmallista perjantai-iltaa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.