Rainy Evening

Moikka sateiseen ja synkkään iltaan! Kylläpä onkin kiva viettää koti-iltaa tällaisella säällä. Pitkästä aikaa piti sytytellä muutama kynttiläkin! Kummasti kynttilähommat unohtuu, kun illat on valoisia ja valoja pitää sytytellä vasta yhdeksän jälkeen illalla.

Piipahdin viime viikolla Ikeassa ja löysin sieltä ihanan valkoisen hortensian, joka odottelee keittiössä, että ulkona olisi kesäkukkakelit. Hortensian lisäksi ostin uuden oliivipuun, halvalla kun sai. Edellinen puu ei kestänyt talvea sisällä, mutta kyllähän kyllähän ne ulkona hienosti yhden kesän pärjää.

kubus bowlTäällä päätettiin laittaa mökki viikonloppukuntoon ajoissa ja keskittyä huomenna ihan vaan viikonlopunviettoon. Vappuaaton suunnitelmat on vielä auki, mutta jotain kivaa voitais keksiä; vappuaattona ehkä ruokapöydän ääressä. Vappupäivänä sen sijaan olisi tarkoitus laittaa meidän terassiprojekti aluille, sillä huomenna tulee tarvikekuorma pihaan. Vähän meinaa jo jännittää, millainen terassi saadaan aikaan!

betonitaso//Kivaa illanjatkoa ja iloista perjantaita, tyypit!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Kuulostaa hyvälle (kattoon ropiseva kevätsade ja kynttilät)! Toivotaan viikonloppuun aurinkoa, jotta terassiprojekti saa tuulta alleen 🙂 oikein mukavaa vappua koko perheelle <3