Pullapäivä

pullat

Minusta on tainnut tulla uuden keittiön myötä varsinainen kodinhengetär, nimittäin tällä viikolla olen viettänyt keittiössä enemmän aikaa kuin koskaan ennen. Toimiva ja käytännöllinen sekä ennen kaikkea tilava keittiö houkuttelee kokkaamaan ja leipomaan, niinpä päätinkin tänään kokeilla, kuinka keittiö taipuu pullien leipomiseen. Hyvinhän se toimi, eikä tila niemekkeellä loppunut kesken, vaikka tein samalla kasvislasagnenkin uuniin.

Silloin harvoin kun innostun tekemään pullaa, teen tällaisia kanelipullia muffinivuokiin, sillä nämä on helppo ja nopea tehdä, ja niitä tulee kauniimpia kuin korvapuusteista, jotka meinaa aina aueta paiston aikana. Käärin taikinan samoin kuin korvapuusteja tehtäessä, mutta leikkaan suoria paloja, jotka nostellaan vuokiin. Tuollaiset ohuet paperivuoat taipuvat suoraksi kohoavien pullien painosta.

kanelipulla1

Viikonloppu otetaankin kotoa ja keittiöstä lomaa, sillä lähden pariksi päiväksi mökkeilemään teinivuosien tyttökavereiden kanssa. Mahtavaa lähteä hetkeksi kotoa ja nähdä vanhoja kavereita, joista monia ei ole tavannut vuosiin. Uskon, että meillä tulee olemaan kivaa ja epäilenpä, että viikonlopuksi tulee tapahtumaan taantuminen teini-ikään… Saapa nähdä!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.