Poispyyhkäisty pääsiäinen

Pääsiäinen pyyhkäistiin nopeasti kodista; nuupahtanut tulppaanikimppu lensi roskiin ja pääsiäismunat kaapin uumeniin ja nyt ollaankin jo ihan keväässä. Vielä pääsiäisenä satoi räntää ja maa oli valkeana, nyt se on onneksi muisto vain ja on mukavan keväinen fiilis, vaikka ulkona puhaltaakin aika hurjat tuulet.

Alkanut huhtikuu tulee olemaan meidän viimeinen kokonainen kuukausi täällä vanhassa kodissa, nyt jo asustelemme jonkun toisen omistamassa asunnossa, mutta onneksi tässä on vielä viikkoja lupa olla ennen kuin pääsemme seuraavaan kotiin, uuden projektin kimppuun. Tiedän, että epämääräiset puheet tulevasta kodista on pelkästään ärsyttäviä, kun en vielä enempää paljasta, mutta olen päättänyt ennen kauppojen sinetöintiä olla vielä harvasanainen… Ehkä kuitenkin jo lähipäivinä voin valottaa suunnitelmia teillekin! Jotenkin bloggaaminen on lähiaikoina ehkä juuri tästä syystä tuntunut hitusen haasteelliselle, sillä kaikki ajatukset on tulevassa ja muiden juttujen kirjoittelu ei ole oikein luonnistunut.

Nyt voisi kuitenkin olla aika lähteä nauttimaan ilta-auringosta juoksulenkillä. Kyllä liikkuminen ulkona vaan tuntuu eri hyvälle keväisemmissä maisemissa! //Kivaa illanjatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Freessin näköistä! Jos kellojen siirtelystä yksi hyvä puoli pitää keksiä, niin kyllä se on se, että iltaulkoilut voi aloittaa muutamaa viikkoa aiemmin (kuin ilman siirtelyä), kun työpäivän jälkeen on vielä valoisaa.

  Innolla jo odotetaan minkälaisia uusia tuulia uuden kodin myötä saammekaan vielä täällä nähdä! 🙂

  • Kesäajan parhaita puolia on todellakin se, että valoisaa aikaa on työpäivän jälkeen vaikka kuinka jäljellä! 🙂
   Eiköhän uuden kodin juttuja ole luvassa vielä yllinkyllin… 😀

 • Mielenkiinnolla täällä odotellaan paljastuksia uudesta kodista. Jännä kevät teillä!
  Minä täällä suunnittelen juoksulenkkiä aamuauringossa. Valon lisääntyminen tuntuu joka vuosi isolta ihmeeltä pimeän talven jälkeen!

  • Kiva kuulla, että kiinnostaa! Jännää aikaa…
   Kyllä tämä valo ja aurinko vaan saa ihmeitä aikaan ihmismielessä… Minä ajattelin tänään ottaa aurinkoisen aamupäivähölkän!

 • Hei, olen epätoivoisesti yrittänyt googlettaa mistä tuon oikeanpuoleisen tyynynpäällisen löytäisi, rakastan tuota kuosia! 🙂 Muistatko valmistajaa tai ostopaikkaa?