Poimi tyyli – Pehmeä ruokailutila

Olen usein katsellut kiinnostuneena naistenlehdissä olevia pukeutumisen poimi tyyli -juttuja ja päätin kokeilla samaa myös sisustukseen muutettuna. Tässä saa samalla yhdistettyä kauniiden yksittäisten kuvien jakamisen ja tulee samalla hiukan päivitettyä myös omaa tuotetietoutta. Tämän toteuttaminen oli niin kivaa, että tämä taitaa saada jatkoakin! Ajatuksenani on kokeilla hiukan erityylisiä sisustuksia niin, että välillä käydään pehmeämmässä suunnassa, välillä modernimmassa ja kokeilen välillä astua pois myös omalta mukavuusalueeltani. Tässä Poimi tyyli -postausten ensimmäinen osa.

Tämän ruokailutilan kotoinen ja pehmeä tyyli tuntuu varsin maalaistyyliseltä. Valaisinvalinta tekee huoneesta heti kättelyssä suorastaan romanttisen tuntuisen. Kaksi erillistä saman tyylin valaisinta löytyy Ellokselta. Valaisimet kaipaavat mustaa paria ja se löytyykin Ikean näppärästä pyörillä varustetusta Råskog -tarjoiluvaunusta.

Seinän väri on kauniin vihertävä harmaa. Ehkä Tikkurilan J495 tai H495 voisi olla lähellä tätä. Vaaleana sävy tuntuu hyvin hempeälle ja pehmeälle olematta kuitenkaan liian lälly.

Mikä ruokailuryhmä tahansa tuntuu kotoisalta, kun sen ympärillä on aidot Wishbone -tuolit. Ruokailyryhmän alla toimii hyvin simppeli puuvillamatto, jonka voi keveytensä ansiosta pestä helposti puhtaaksi.

Seinälle ripustetaan vielä luonto -aiheista taidetta. Kasvitaulu mustilla kehyksillä löytyy Ellokselta.

Seuraava Poimi tyyli -juttu tulee esittelemään kauniin olohuoneen tyylin ja siitä poimitut tuotteet.

Postauksen kuvat: Huone / Alvhem – Tuotteet valmistajilta

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.