Pienet tärkeät yksityiskohdat – Messinkinupit

Pienet yksityiskohdat viimeistelee sisustuksen. Olohuoneen säilytyskalusteena ja tv-tasona toimiva Bestå kaipasi hiukan piristystä ja uutta ilmettä. Niinpä etsin sopivat, simppelit vetimet, jotka asensimme oviin. Messinkinupit yhdistyvät kivasti muualla sisustuksessa oleviin messinkisiin esineisiin ja tekee sisustuksesta yhtenäisemmän ja viimeistellymmän.

Messinki sisustuksessa

Messinki sisustus

Tason päällä olevat messinkiset kynttilänjalat ovat Jyskistä ja niiden muoto toimii erityisen kivasti yksiin messinkinuppien ja Elloksen pyöreän messinkitarjottimen kanssa. Olen aivan rakastunut messingin, viherkasvien ja taulun tuoman vihreän sekä himmeän vaaleanpunaisen värin yhdistelmään. Valkoinen toimii tietysti täydellisenä taustana näille sävyille.

Messinkinupit

Olen tänään kuvannut työpäivääni IG Stooriin, joten jos haluat nähdä, miltä sisustusalan yrittäjän työpäivä näyttää, kannattaa käydä kurkistamassa videot täältä! Tallensin stoorin myös profiilin kohokohtiin, josta se löytyy toistaiseksi. Vastasin myös teidän seuraajien esittämiin kysymyksiin mm. sisustussuunnittelijan työstä ja yrittäjyydestä ja samasta paikasta löytyy myös nämä kysymykset ja vastaukset! Varsin somepainotteinen päivä siis takana.

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.