Pehmeiden sävyjen makuuhuone

Makuuhuoneeseen on päätynyt talven aikana hiukan aiempaa lämpimämpiä ja pehmeämpiä sävyjä. Tämä muutos on saanut koko huoneen pehmenemään ja harmaan sävyistäkin on paljastunut pehmeämpiä puolia. Päiväpeite, joka on saatu Familonilta aikanaan yhteistyön myötä, on varsin lämpimän harmaa ja se sopii kauniisti niin beigen kuin harmaankin sävyjen kanssa. Sängylle heitetty villahuopa korostaa päiväpeitteen beigejä sävyjä. Messinki toimii mielestäni aika kivasti näiden värien kanssa ja pieni ripaus mustaa on aina paikallaan. Myös viherkasvit tuo kontrastia muuten niin pehmeään ilmeeseen.

beige makuuhuone

beige makuuhuone

Ilta-aurinko toi makuuhuoneeseen niin kauniin valon, että se täytyi tallettaa. Kissa etsiytyy sängyllä usein valonsäteiden päälle nukkumaan ja vaihtaa paikkaa sen mukaan, miten valo kulkee. Vaaleanpunainen ja beige samettityyny sängyllä pehmentää huoneen ilmettä entisestään.

beige makuuhuone

Kaipaan välillä jotain radikaalia muutosta makuuhuoneeseen, mutta toisaalta haluan pitää lepäämiseen ja rauhottumiseen tarkoitetun tilan juuri tällaisena pumpulisena ja rauhallisena paikkana. Nämä lämpimät ja pehmeät sävyt toimivat hyvin talviaikaan, jolloin makuuhuoneen viileyttä ei tarvitse korostaa. Kesäaikaan viileät sävyt on makuuhuoneen sisustamisessa parempia.

beige makuuhuone

Huomaan, että oman kodin sisustusta tulee mietittyä hiukan eri kantilta nyt kun sisustussuunnittelu on päivittäistä työtä. Jossain vaiheessa varmasti iskee se tilanne, että asiakaskohteiden lisäksi ei jaksa niin usein miettiä oman kodin sisustamista, mutta tällä hetkellä oman kodin sisustaminenkin inspiroi ja olen saanut muutamia omassa kodissakin toteutettavissa olevia ideoita asiakastöistä. Ihana tällainen sisustusinspiraatio!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.