Palvelut yrityksille

Yrityksen visuaalinen ilme ja sosiaalisen median kanavat on tämän päivän näyteikkuna, joka antaa kohderyhmällesi eli potentiaalisille asiakkaillesi kuvan yrityksestäsi. Sinun tehtävänäsi on päättää, millaisen mielikuvan haluat antaa ja sen jälkeen ryhtyä rakentamaan ja ylläpitämään tätä kuvaa. Jos ajatus tästä kaikesta tuntuu haastavalle, tulen mielelläni apuun!

Sosiaalisen median kanavien perustamisen tai uudistamisen sekä sisällöntuotannon ja ylläpidon voi ulkoistaa kokonaan tai osittain. Palveluni on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja brändeille, jotka haluavat saada aikaan toimivat sosiaalisen median kanavat tai saada uutta, laadukaista sisältöä kanaviin.

Somevalmennus B2B

Somevalmennus on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja brändeille, jotka haluavat saada aikaan toimivat sosiaalisen median kanavat. Somevalmennus antaa eväät itsenäiseen sisällöntuotantoon ja viilaa kanavat kuntoon.

Hinta alkaen 235€ alv 0%

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto jatkuvana tai kertasopimuksella. Teksti- ja kuvasisällöt yrityksesi verkkosivuille ja somekanaviin. Kun sosiaalisen median kanavien ylläpito ei toimi laadukkaiden sisältöjen puutteen vuoksi, tämä palvelu korjaa ongelman.

Hinta alkaen 280€ alv 0%

Logo & Brändin visuaalinen ilme

Ammattimaisesti suunniteltu ja tuotettu logo toimii yrityksen kasvoina kaikessa markkinoinnissa. Samalla suunnitellaan yrityksen yhtenäinen visuaalinen ilme.Myös brändin ilmeen mukaiset markkinointimateriaalit ja sisällöt.

Hinta alkaen 300€ alv 0%

essi

Olen Essi Niskakangas, somealan yrittäjä Kirkkonummelta.

Minulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2005, jolloin perustin ensimmäisen yritykseni 22-vuotiaana. Jo tuolloin tavoitin asiakkaani silloisten sosiaalisen median kanavien kautta. Kanavat ja tavat ovat muuttuneet kuten maailmakin, mutta minulle on yhä tärkeää olla siellä, missä potentiaaliset asiakkaat ovat.

Esmeralda’s Design syntyi sisustus- ja lifestyle-blogina vuonna 2009. Nykyään Esmeralda's Design on somealan yritys, jossa työllistän itseni sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja visuaalisuuteen liittyvien töiden parissa.

Vuodet blogin parissa ovat opettaneet paljon sosiaalisesta mediasta ja sen alati muuttuvasta tilasta. Nyt haluan tuoda kokemukseni ja osaamiseni myös sinun ja yrityksesi avuksi!


Essi Niskakangas
Esmeralda's Design

essi@esmeraldas.fi

Ota yhteyttä tällä lomakkeella niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

rusetti musta50_50
MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT PALVELUISTANI, LÄHETÄN MIELELLÄNI LISÄTIETOJA JA REFERENSSEJÄ TÖISTÄNI SINULLE SÄHKÖPOSTITSE.