Palvelut yrityksille

Yrityksen visuaalinen ilme ja sosiaalisen median kanavat on tämän päivän näyteikkuna, joka antaa kohderyhmällesi eli potentiaalisille asiakkaillesi kuvan yrityksestäsi. Sinun tehtävänäsi on päättää, millaisen mielikuvan haluat antaa ja sen jälkeen ryhtyä rakentamaan ja ylläpitämään tätä kuvaa. Jos ajatus tästä kaikesta tuntuu haastavalle, tulen mielelläni apuun!

Sosiaalisen median kanavien perustamisen tai uudistamisen sekä sisällöntuotannon ja ylläpidon voi ulkoistaa kokonaan tai osittain. Palveluni on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja brändeille, jotka haluavat saada aikaan toimivat sosiaalisen median kanavat tai saada uutta, laadukaista sisältöä kanaviin.

Somevalmennus B2B

Somevalmennus on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja brändeille, jotka haluavat saada aikaan toimivat sosiaalisen median kanavat. Somevalmennus antaa eväät itsenäiseen sisällöntuotantoon ja viilaa kanavat kuntoon.

Hinta alkaen 235€ alv 0%

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto jatkuvana tai kertasopimuksella. Teksti- ja kuvasisällöt yrityksesi verkkosivuille ja somekanaviin. Kun sosiaalisen median kanavien ylläpito ei toimi laadukkaiden sisältöjen puutteen vuoksi, tämä palvelu korjaa ongelman.

Hinta alkaen 280€ alv 0%

logosuunnittelu

Logo & Brändin visuaalinen ilme

Ammattimaisesti suunniteltu ja tuotettu logo toimii yrityksen kasvoina kaikessa markkinoinnissa. Samalla suunnitellaan yrityksen yhtenäinen visuaalinen ilme. Minulta saat myös brändin ilmeen mukaiset markkinointimateriaalit ja sisällöt.

Hinta alkaen 300€ alv 0%

essi

Olen Essi Niskakangas, sisustus- ja somealan yrittäjä Kirkkonummelta.

Minulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2005, jolloin perustin ensimmäisen yritykseni 22-vuotiaana. Jo tuolloin tavoitin asiakkaani silloisten sosiaalisten median kanavien, keskustelupalstojen kautta. Kanavat ja tavat ovat muuttuneet kuten maailmakin, mutta minulle on yhä tärkeää olla juuri siellä, missä potentiaaliset asiakkaani ovat. Olen kirjoittanut sisustuspainotteista lifestyleblogia vuodesta 2009. Vuodet blogin parissa ovat opettaneet paljon sosiaalisesta mediasta ja sen alati muuttuvasta tilasta. Nyt on aika tuoda kokemukseni ja osaamiseni myös sinun ja yrityksesi avuksi!

Ole pian yhteydessä sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella!

Essi Niskakangas

essi(@)esmeraldas.fi

Mikäli olet kiinnostunut palveluistani, lähetän mielelläni lisätietoja ja referenssejä töistäni sinulle sähköpostitse. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä tällä lomakkeella niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.