Pääsiäistuumailuja

  paasiaiskortisteet

Edellisessä postauksessa vilahtaneet liitutaulumunat on nyt esillä. Voi, että mä sitten tykkäänkin noista yhä vaan!! Nostin ne todella yllättävään paikkaan, nimittäin tuohon sinkkitarjottimelle Kubuksen ja muutaman muun koristuksen kanssa! Tuo tarjotin on kyllä kerrassaan mainio paikka kasata asetelmia aina menneillä olevan kauden mukaan. Ja juuri muuta ei sitten tarvitakaan, tässä on kylliksi pääsiäistä minun makuuni! Tai, ehkä innostun jonkun munan vielä koristelemaan mustien munien kaveriksi vielä… Ja keittiöönkin toki täytyy joku juttu keksiä! Pääsiäisenä emme ole kotona, mutta tässä pari viikkoa ennen pääsiäistä ehtii kotona hiukan fiilistellä. Ja jotain pääsiäiseen sopivia leipomuksia täytyy kehitellä jo viikonlopuksi harvinaisten vieraiden varalle! Perinteisesti pääsiäisen aikaan on kuulunut raikkaat hyytelökakut, joten ehkä jotain sellaista voisi jälleen kokeilla… ja sitten jotain suklaista kaveriksi!!
paasiaista

Huomisesta päivästä suurin osa taitaa vierähtää Kevätmessuilla Helsingissä. Olen menossa sinne mm. bloggaajien kukkakouluun opettelemaan kukkien sidontaa. Mielenkiintoista! Onkohan tuttuja bloggaajia tulossa paikalle? Muuten ajattelin messuilta hakea lähinnä kevätfiilistä ja puutarhainspiraatiota!

paasiaisena

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Voi vitsit olispa kiva päästä kukkasidontaoppiin taas! Kerran olin ja ehkä tajusin perusjutut, mutta harjoitteluahan se vaatisi ja haluaisin oppia tekemään muitakin kuin ihan peruskimppuja.. Ihania pääsiäisinspiraatioita tuossa edellisessä jutussa! Ennen en pitänyt pääsiäisestä yhtään, koska inhosin sitä kelta-vihreää koristelua.. Nykyään pääsiäinen tulee hyvästä ruoasta ja lasten munajahdista. 🙂 jotain olisi kiva askarrellakin ja tuoda sesongin ilmettä kotiin, joten ehkäpä kokeilen joitain ideoitasi!

    • Mä kyllä odotan tosi innolla kukkasidontaa! Luulen jotain osaavani, mutta epäilemättä totuus paljastuu ammattilaisten opissa.
      Mä en muista ennen lapsia huomioineeni pääsiäistä kotona ollenkaan, mutta nykyään on kiva koristella ilman vihreää ja joskus ripauksella keltaista!

  • Nuo liitutaulumunat ovat kyllä niin kivat! Voi miten mahtava päivä sinulla on tiedossa huomenna. Laitathan tarkasti kaikki opit korvan taakse ja jaat meille ne parhaat vinkit kotiin palattuasi 🙂 Mielenkiintoista kukkapäivää!