Pääsiäisajatuksia

Kotiin on ilmaantunut muutama keväinen kukka, joiden myötä tänne tulikin fiilis lähestyvästä pääsiäisestä. Helmililjojen ja narsissien lisäksi tänä keväänä on ollut useammassa paikassa myynnissä pääsiäishyasintteja. Näin kaupassa aivan uutena juttuna vaaleankeltaisia hyasintteja, mutta omaan kotiin ostin kuitenkin valkoisia. Pääsiäinen on tulee kyllä tarpeeseen, sillä on kiva saada pieni irtiotto arkeen muutaman vapaapäivän muodossa. 

Pääsiäinen

Löysin jo talvella marketista paketin kauniita koristemunia pääsiäiseksi ja laitoin ne nyt esille. Me ei vietetä pääsiäistä kotosalla, joten tämän kummempia pääsiäiskoristuksia meille ei taida tulla. Tai no onhan meillä muutama virpomisvitsa maljakossa ikkunalaudalla. Harmi kyllä, meidän seudulla liikkuu vähän virpojia ja ne vähätkään eivät tulleet meidän ovelle. Onneksi kuopus ystäviensä kanssa virpoi meille, niin ei jäänyt virpojille varatut herkut kokonaan itselle syötäväksi.

Pääsiäinen

Pääsiäinen

Palmusunnuntain sää on ollut ihanan keväinen ja on antanut toivoa siitä, että pian se kevät sieltä tulee. En malttaisi odottaa, että ulkona alkaa vihertää ja pääsisi oman pihan terassille ja tietysti laittamaan pihaa kesäkuntoon. Ehkä tovi vielä pitää odottaa, mutta eiköhän huhtikuu tuo kevään tullessaan! Kesäaikaan siirtyminen tekee onneksi illoista jo valoisia…

//Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.