Kungsholmstorg – Tuoksuva suosikki

& Other Stories avasi viime viikon perjantaina Suomen ensimmäisen myymälän Helsinkiin ja satuin olemaan sopivasti kaupungissa, joten piipahdin uudessa, tyylikkäässä myymälässä jo heti avajaispäivän ensimmäisen tunnin aikana. Vaikka tungos oli aikamoinen (niin oli kuulema kutsuvierasavajaisissakin!), se että tila on sisustettu ihanan väljästi ja avarasti, mahdollisti sen, että ruuhkassakin mahtui hyvin katselemaan ympärilleen. Tsekkasin tällä kertaa pääasiassa koruja ja kosmetiikkaa, sillä sovitukseen oli sen verran pitkät jonot, ettei ne houkutellut sovittelemaan vaatteita. Kosmetiikasta olisin mielelläni hankkinut useampiakin kauniita, tuoksuvia pulloja, mutta koska päivä oli vasta edessä, en viitsinyt lähteä raahaamaan painavia ostoksia mukanani vaan päätin tehdä vain pari pienempää hankintaa. Seuraavalla kerralla myymälässä käydessäni taidan keskittyä enemmän kosmetiikkaan (saippuoita on jo kovasti kehuttu) sekä sovittelen neuleita, josko löytäisin jokin kevyen ja vaalean kevätneuleen!

& Other Stories Tuoksukynttilä

Kotiin ostin pyöreään pahvipakkaukseen pakatun tuoksukynttilän. Kaikki & Other Stories tuoksukynttilät ovat kauniissa pakkauksissa ja ne näyttivät jokainen niin kivalta sekä pakkauksen että itse tuotteen perusteella, että oli suorastaan haasteellista valita, minkä kynttilän kotiin tuon. Kungsholmstorg -kynttilän tuoksu on mieto ja pehmeä, eikä lainkaan liian voimakas. Olen viimein oppinut polttamaan kauniitakin kynttilöitä reilusti, sillä muuten kaapit ovat täynnä puoliksi poltettuja kynttilöitä. Tämäkin kynttilä on ehtinyt vajota jo melkoisesti viikon takaisesta! Onpahan kohta hyvä syy käydä hankkimassa toinenkin kynttilä. Tämän ostamani kynttilän kokoiset tuoksukynttilät maksoivat pari kymppiä, hiukan suuremmat kynttilät olivat vähän kalliimpia. Valmistusmaaksi kynttilän pohjassa on ilmoitettu Ranska.

Täällä ollaan jo melkein perjantaitunnelmissa, sillä työviikko omien projektien ulkopuolella on päätöksessä ja huomenna ei tarvitsekaan lähteä ulos pakkaseen, vaan voin istahtaa aamiaisen kanssa oman koneen äärelle ja keskittyä hyvin erilaisiin juttuihin kuin työpaikalla. Ihanaa, että on vaihtelua elämässä; säilyy mielenkiinto hyvin yllä kun ei ehdi pitkästyä! Toivottavasti aurinko paistaa huomenna edes puoliksi yhtä ihanasti kuin se on nyt parina päivänä paistanut, niin voisi piipahtaa vaikka aurinkoisella metsälenkillä Brunon kanssa. //Iloista viikonjatkoa!

ps. Terkkuja äitille – me niin mennään yhdessä & Other Storiesille kun tänne seuraavan kerran tulet!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.