Olohuoneen nopea muodonmuutos

Vihjailinkin edellisessä Mitä viimeksi? -postauksessa, että olohuone koki pienen muodonmuutoksen nopean kalustevalssin myötä. Tässäpä siis kuvia olohuoneesta, joka palasi takaisin alkuperäiseen järjestykseensä kun sohva siirtyi takaisin ikkunan eteen. Huoneen aiempi järjestys näkyy hyvin syyskuisesta Oleskelutilan tunnelmaa -postauksesta.

En ole niitä tyyppejä, jotka muuttaa kalustejärjestystä joka toinen siivouspäivä, mutta en myöskään niitä, joiden kodissa sohva kerran sisään tultuaan pysyy ikuisesti samalla paikalla. Meillä on olohuoneessa varsin vähän ehjiä seiniä (niistäkin vähistä kaadoimme yhden pois remontissa) ja se aiheuttaa sen, että kalustejärjestykselle ei ole kovin montaa mahdollista vaihtoehtoa.

Tämä järjestys, jossa sohva on ikkunan edessä tekee huoneesta ehdottomasti avaramman tuntuisen, mutta samalla huone tuntuu mielestäni hiukan pienemmälle. Luulen kuitenkin, että tämä versio tulee olemaan se pysyvämpi versio. Koitin katsella blogista, kuinka kauan sohva ehti olla poikittain huoneessa, mutta en löytänyt varmaa vastausta. Ainakin viime jouluna järjestys oli jo muuttunut alkuperäisestä.

Pahoittelut siitä, jos teistä tuntuu että kaikissa kotikuvissa kuvataan eläimiä. Se nyt vaan sattuu olemaan niin, että olohuoneessa ne suurimman osan ajasta viettää ja molemmat, samoin kuin kuopus tykästyivät kovasti tähän olohuoneen muodonmuutokseen ja uuteen järjestykseen!

Meillä vietetään syyslomaviikkoa kotoa käsin. Minua lukuunottamatta muut viettävät lomaa ja minunkin on tarkoitus ottaa töiden suhteen rennommin ensi viikon ajan. Jos säät jatkuu samanlaisina kuin tänä viikonloppuna, tullaan syyslomaviikolla viettämään aikaa myös metsässä. Jokohan onneni kääntyisi suppilovahveroiden suhteen..? En nimittäin ole löytänyt kuin pieniä määriä lempisieniäni ja alkaa melkein epätoivo iskeä! Olisi mukava kutsua ystäviä syömään sienikeittoa, mutta jos sieniä ei löydy, on hiukan hankala toteuttaa aikomus. //Kivaa syyslomaviikkoa kaikille lomailijoille!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.